HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CompTIA SY0-301 問題集

SY0-301

試験コード:SY0-301

試験名称:CompTIA Security+ Certification Exam (SY0-301)

最近更新時間:2026-08-25

問題と解答:全820問

SY0-301 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集SY0-301 資格取得

質問 1:
One of the servers on the network stops responding due to lack of available memory. Server administrators did not have a clear definition of what action should have taken place based on the available memory. Which of the following would have BEST kept this incident from occurring?
A. Set up a protocol analyzer
B. Set up a performance baseline
C. Review the performance monitor on a monthly basis
D. Review the systems monitor on a monthly basis
正解:B

質問 2:
Jane, an IT administrator, is implementing security controls on a Microsoft Windows based kiosk used at a bank branch. This kiosk is used by the public for Internet banking. Which of the following controls will BEST protect the kiosk from general public users making system changes?
A. Host based firewall
B. Command shell restrictions
C. Warning banners
D. Group policy implementation
正解:D

質問 3:
Which of the following fire suppression systems is MOST likely used in a datacenter?
A. Vacuum
B. Dry-pipe
C. Wet-pipe
D. FM-200
正解:D

質問 4:
A user has unknowingly gone to a fraudulent site. The security analyst notices the following system change on the user's host:
Old 'hosts' file:
127.0.0.1 localhost
New 'hosts' file:
127.0.0.1 localhost
5.5.5.5 www.comptia.com
Which of the following attacks has taken place?
A. Phishing
B. Pharming
C. Vishing
D. Spear phishing
正解:B

質問 5:
Which of the following would Matt, a security administrator, use to encrypt transmissions from an internal database to an internal server, keeping in mind that the encryption process must add as little latency to the process as possible?
A. RSA
B. SHA
C. ECC
D. 3DES
正解:D

質問 6:
Which of the following preventative controls would be appropriate for responding to a directive to reduce the attack surface of a specific host?
A. Installing anti-malware
B. Taking a baseline configuration
C. Disabling unnecessary services
D. Implementing an IDS
正解:C

質問 7:
An Information Systems Security Officer (ISSO) has been placed in charge of a classified peer-topeer network that cannot connect to the Internet. The ISSO can update the antivirus definitions manually, but which of the following steps is MOST important?
A. The definition file must be updated within seven days.
B. All users must be logged off of the network prior to the installation of the definition file.
C. The signatures must have a hash value equal to what is displayed on the vendor site.
D. A full scan must be run on the network after the DAT file is installed.
正解:C

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のSY0-301問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCompTIA SY0-301を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCompTIA SY0-301をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCompTIA SY0-301をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCompTIA SY0-301を持っていることを保証します。

TopExamは君にSY0-301の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のCompTIA SY0-301を利用すれば試験に合格できます

弊社のCompTIA SY0-301は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はSY0-301問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

SY0-301無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCompTIA SY0-301を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料CompTIA SY0-301サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料SY0-301サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのSY0-301問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

SY0-301試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のSY0-301問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

CompTIA SY0-301 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: 脅威と脆弱性21%- ソーシャルエンジニアリングとフィッシング攻撃
- 脆弱性評価と侵入テスト
- マルウェア、ウイルス、ワーム、トロイの木馬、ランサムウェア
- サービス拒否攻撃およびDDoS攻撃
- ゼロデイ脆弱性と脅威の侵入経路
トピック 2: コンプライアンスと運用セキュリティ18%- 事業継続計画と災害復旧対策
- リスク管理と軽減策
- インシデント対応とフォレンジック調査
- セキュリティに関する方針、基準、手順
- 物理的セキュリティと環境管理策
トピック 3: ネットワークセキュリティ21%- ネットワークプロトコルと安全な通信ポート
- VPN、リモートアクセス、無線LANセキュリティ
- ファイアウォール、ルーター、スイッチ、プロキシ、ロードバランサー
- 安全なネットワーク設計とセグメンテーション
トピック 4: アプリケーション・データ・ホストのセキュリティ16%- マルウェア対策ソフトとホスト型ファイアウォール
- アプリケーションのセキュリティ制御機能
- 仮想化技術とクラウド環境のセキュリティ
- OSの強化設定とパッチ管理
- データの暗号化と保護対策
トピック 5: 暗号技術11%- PKI、デジタル証明書、鍵管理
- ハッシュ処理とデジタル署名
- 安全なプロトコルと暗号化アルゴリズム
- 共通鍵暗号方式と公開鍵暗号方式
トピック 6: アクセス制御とID管理13%- アカウント管理と最小権限の原則
- ディレクトリサービスとシングルサインオン
- 権限付与とアクセス制御モデル
- 認証要素と認証方式

CompTIA Security+ Certification Exam (SY0-301) 認定 SY0-301 試験問題:

問題 #1

A security administrator is concerned about the strength of user's passwords. The company does not want to implement a password complexity policy. Which of the following can the security administrator implement to mitigate the risk of an online password attack against users with weak passwords?

A. Decrease the account lockout time
B. Increase the password length requirements
C. Shorten the password expiration period
D. Increase the password history


問題 #2

A security administrator needs a locally stored record to remove the certificates of a terminated employee. Which of the following describes a service that could meet these requirements?

A. CRL
B. OCSP
C. CA
D. PKI


問題 #3

Which of the following policies could be implemented to help prevent users from displaying their login credentials in open view for everyone to see?

A. Job rotation
B. Password complexity
C. Privacy
D. Clean desk


問題 #4

Which of the following should Jane, the security administrator, do FIRST when an employee reports the loss of a corporate mobile device?

A. Enable GPS location and record from the camera
B. Remotely lock the device with a PIN
C. Remotely uninstall all company software
D. Remotely initiate a device wipe


問題 #5

After a number of highly publicized and embarrassing customer data leaks as a result of social engineering attacks by phone, the Chief Information Officer (CIO) has decided user training will reduce the risk of another data leak. Which of the following would be MOST effective in reducing data leaks in this situation?

A. Information Security Awareness
B. Data Handling and Disposal
C. Social Media and BYOD
D. Acceptable Use of IT Systems


解説:

問題 #1
正解: C
問題 #2
正解: A
問題 #3
正解: D
問題 #4
正解: D
問題 #5
正解: A

SY0-301 関連試験
JK0-010 - E2C/Jobs+ Security+ Certification
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。