HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

FINRA Series63 問題集

Series63

試験コード:Series63

試験名称:Uniform Securities Agent State Law Examination

最近更新時間:2026-08-25

問題と解答:全251問

Series63 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集Series63 資格取得

質問 1:
Shady Corporation's executives are concerned over the firm's steadily declining stock price and decide to do something about it. They each decide to make significantly large purchases of their firm's stock in order to stabilize and hopefully even to drive up its price, reasoning that they can sell the stock for the higher price down the road and profit from the transaction. You are a broker-dealer for the firm's executives.
Are Shady's executives planning to do anything illegal?
A. No. It's a win-win. They are using their own money to buy stock of their firm, and this can help drive the stock price up and put profits in their pockets.
B. Yes. Although it is not illegal for them to purchase shares of their firm's stock, they cannot do so in order to try to manipulate the price of the stock.
C. No. As long as they follow the rules and report their purchases to the SEC, it is not illegal for them to purchase shares of their firm's stock.
D. Yes. To purchase shares of their own company is considered to be illegal insider trading.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
The Administrator may not introduce a stop order to deny, revoke, or suspend the effective registration of a security based on facts that were disclosed during the registration process unless he does so within
A. 60 days.
B. 1 year.
C. 30 days.
D. 45 days.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Mr. Bigwig, CEO of HiGrowth Corporation, meets with the president of BigFee Investment Bankers and arranges for BigFee to underwrite an Initial Public Offering (IPO) for the firm. When the IPO comes to market, GetErDone Broker-Dealers is part of the selling group, which handles the sale of the stock to the public.
In this scenario, which party is the broker?
A. HiGrowth Corporation
B. GetErDone Broker-Dealers
C. Mr. Bigwig
D. BigFee Investment Bankers
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Penny Swyne, an agent employed by Bear Broker-Dealers, has received a written complaint via e-mail from Mr. Wolf regarding her performance as his agent.
What are Ms. Swyne's legitimate options?
A. As illegal as it may sound, since the complaint was via e-mail, Ms. Swyne can hit the delete button and make it all go away.
B. Ms. Swyne must forward the complaint to the state Administrator.
C. Ms. Swyne must provide Bear Broker-Dealers with a copy of the complaint.
D. Ms. Swyne can call Mr. Wolf and offer to meet him for a romantic dinner and try to convince him to revoke the complaint.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
You are an investment adviser to Mr. Crochety, an elderly man who lives solely on his social security income although he managed to accumulate an investment portfolio worth about $100,000 over the years. Mr.
Crochety recently got his hands on a business publication and read about the tax-free interest paid by municipal bonds. He calls you and instructs you to sell his other investments and invest all his money in a municipal bond portfolio, so that "the government doesn't get any more of my hard-earned money." You tell Mr. Crochety that you don't believe this is a wise move because he's in such a low tax bracket that municipal bonds are not a good investment for him, but he is insistent. Based on these facts, you should
A. call Mr. Crochety's relatives and suggest they have him examined for mental instability.
B. have Mr. Crochety sign a statement of investment policy that indicates that this transaction is being executed on the client's instructions and that you have advised the client against it.
C. ignore Mr. Crochety's instruction since it is not in his best interest.
D. require Mr. Crochety to sign an affidavit of liability waiver, indicating that you will not be held responsible for any adverse consequences of this decision.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The 2003 NASAA Model Rule requires that investment advisers that are not federal covered maintain their records for at least
A. Investment advisers must maintain their records for as long as they remain registered with the state.
B. seven years.
C. five years.
D. three years.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which of the following trades is illegal?
A. a margin transaction
B. a market-not-held order
C. a short sale
D. the sale of a mutual fund if the purchaser hasn't received a prospectus
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Registration by coordination is provided for by which of the following federal securities acts?
A. Investment Advisers Act of 1940
B. Securities and Exchange Act of 1934
C. Securities Act of 1933
D. Investment Company Act of 1940
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君にSeries63の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料FINRA Series63サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Series63サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのSeries63問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Series63試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のSeries63問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のFINRA Series63を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のFINRA Series63をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたFINRA Series63をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のFINRA Series63を持っていることを保証します。

弊社のFINRA Series63を利用すれば試験に合格できます

弊社のFINRA Series63は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はSeries63問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Series63無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のFINRA Series63を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のSeries63問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

FINRA Series63 試験シラバストピック:

セクション比重目標
Investment adviser representatives の規制5%- 記録管理および契約基準
- IAR の登録と義務
Broker-dealer の規制12%- 連邦および州の登録基準
- Broker-dealer の規制要件
Securities と issuer の規制9%- Issuer 規制の原則
- Securities の登録と免除
Broker-dealer agents の規制13%- 関連者に関する規制
- Agent の登録要件
顧客および見込み客とのコミュニケーション20%- 広告および通信に関する規則
- 開示要件
救済措置と行政規定9%- 執行と罰則
- 州 Administrator の権限
Investment adviser の規制5%- 連邦と州の adviser 規制
- Investment adviser の登録規則
倫理的慣行と義務25%- 利益相反と受託者責任
- 詐欺的かつ不倫理な行為

FINRA Uniform Securities Agent State Law Examination 認定 Series63 試験問題:

問題 #1

In order to maintain its registration with a state, a broker-dealer may be required to:
I. take a written or oral exam.
II. pay an annual filing fee.
III. maintain a minimum net capital.
IV. file all advertising material with the Administrator.

A. I and II only
B. I, II, III, and IV
C. II and III only
D. II, III, and IV only


問題 #2

Don is a state-registered agent with GetErDone Broker-Dealers. He has three other friends who are licensed agents-Huey, Dewey, and Louie. Huey is also an agent with GetErDone Broker-Dealers. Dewey is an agent with a different firm in the same city, CanDo Broker-Dealers. Louie works for a Broker-Dealer with an office just across the state line.
Don can enter a commission-splitting agreement with

A. Dewey only
B. Either Huey, Dewey, or Louie or any combination of the three
C. Huey only
D. either Huey or Dewey or both


問題 #3

The Administrator of a state will deny the registration of a security if
I. the mandated filing fee has not been paid.
II. the compensation of the underwriters is excessive.
III. the registration statement is incomplete.
IV. the issuer is registering the security through the registration by coordination process and has not complied with all the stipulated requirements.

A. I, II, III, or IV
B. III or IV only
C. I, III or IV only
D. I or III only


問題 #4

Under the NASAA Model Rules, the statute of limitations for civil liabilities is

A. the earlier of two years after the discovery of the facts and four years after the violation.
B. the earlier of three years after the discovery of facts and five years after the violation.
C. three years after the discovery of the facts and four years after the violation, whichever is greater.
D. the earlier of two years after the discovery of facts and three years after the sale.


問題 #5

Once you have passed the Series 63 examination, which entity must then approve your application to sell securities?

A. FINRA
B. SEC
C. NASAA
D. the state administrator


解説:

問題 #1
正解: B
問題 #2
正解: C
問題 #3
正解: A
問題 #4
正解: D
問題 #5
正解: D

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。