HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Real Estate Licensing Virginia-Real-Estate-Salesperson 問題集

Virginia-Real-Estate-Salesperson

試験コード:Virginia-Real-Estate-Salesperson

試験名称:Virginia Real Estate Salesperson Exam

最近更新時間:2026-07-10

問題と解答:全125問

Virginia-Real-Estate-Salesperson 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Virginia-Real-Estate-Salesperson 資格取得

質問 1:
Bobby took out a commercial mortgage to pay for his new podcast studio. It is an interest-only loan of $800,000 with an interest rate of 4.5%. How much will Bobby pay in interest over the year?
A. $3,500
B. $45,000
C. $10,500
D. $36.000
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
If a partner is only an investor and only has liability up to the amount of their investment, they are considered a:
A. limited partner
B. tenant in partnership
C. tenant in common
D. general partner
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which of these is a reason a borrower might be offered a subprime loan by a lender?
A. A borrower's credit score is too high.
B. Federal funds rates are high.
C. The borrower's credit report includes numerous delinquencies.
D. The home is in a low-income neighborhood.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Mindy experienced a foreclosure process that included being named as a defendant in a lawsuit by her lender and seeing her home sold in a foreclosure sale. From that information, what can you guess about the category of foreclosure used and who holds the title to the property?
A. A judicial foreclosure was necessary because the lender holds the title.
B. A nonjudicial foreclosure was necessary because a trustee holds the title.
C. A nonjudicial foreclosure was necessary because Mindy holds the title.
D. A judicial foreclosure was necessary because Mindy holds the title.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A form of insurance that protects the policyholder by covering any losses they might incur as a result of theft or fraud by specified individuals is:
A. a security bond
B. a liability bond
C. a risk management bond
D. a fidelity bond
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
According to the Virginia Residential Landlord Tenant Act (VRLTA) what is the maximum amount a landlord may keep as a security deposit?
A. two months' rent
B. one month's rent
C. six months' rent
D. $2,000
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What are mortgage-backed securities?
A. the rights to real property being held by one party for the benefit of another
B. promissory notes that reference a security instrument
C. investment instruments that have packaged mortgages as collateral
D. notices that acknowledge a borrower's debt to the lender and promise to repay the holder of the note
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のReal Estate Licensing Virginia-Real-Estate-Salespersonをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたReal Estate Licensing Virginia-Real-Estate-Salespersonをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のReal Estate Licensing Virginia-Real-Estate-Salespersonを持っていることを保証します。

弊社のReal Estate Licensing Virginia-Real-Estate-Salespersonを利用すれば試験に合格できます

弊社のReal Estate Licensing Virginia-Real-Estate-Salespersonは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はVirginia-Real-Estate-Salesperson問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Virginia-Real-Estate-Salesperson無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のReal Estate Licensing Virginia-Real-Estate-Salespersonを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にVirginia-Real-Estate-Salespersonの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Real Estate Licensing Virginia-Real-Estate-Salespersonサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Virginia-Real-Estate-Salespersonサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのVirginia-Real-Estate-Salesperson問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Virginia-Real-Estate-Salesperson試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のVirginia-Real-Estate-Salesperson問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のReal Estate Licensing Virginia-Real-Estate-Salespersonを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のVirginia-Real-Estate-Salesperson問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Real Estate Licensing Virginia Real Estate Salesperson 認定 Virginia-Real-Estate-Salesperson 試験問題:

1. The National Association of Realtors' Code of Ethics says
Realtors should act with:

A) integrity
B) fairness
C) All choices are correct.
D) competence


2. What is the perimeter of a rectangular lot with the dimensions of 40 ft. x 50 ft .?

A) 180 ft.
B) 200 ft.
C) 150 ft.
D) 90 ft.


3. Who regulates fair housing advertising?

A) HMDA
B) HUD
C) ECOA
D) CRA


4. Which of these is a federal law that aims to protect people and the environment from the harmful effects of air pollution?

A) Clean Air Act
B) Safe Drinking Water Act
C) CERCLA
D) Superfund Amendments and Reauthorization Act


5. What do ostensible agency and agency by estoppel have in common?

A) They are both forms of third-party agency no longer recognized in the U.S.
B) They both concern a third party's decision to go unrepresented in a transaction.
C) They both arise when a third party correctly believes that agency exists between a principal and an agent.
D) They both arise when a third party is ted to mistakenly believe that agency exists between a principal and an agent.


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: D

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。