HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Palo Alto Networks XDR-Engineer 問題集

XDR-Engineer

試験コード:XDR-Engineer

試験名称:Palo Alto Networks XDR Engineer

最近更新時間:2026-08-31

問題と解答:全83問

XDR-Engineer 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集XDR-Engineer 資格取得

質問 1:
Multiple remote desktop users complain of in-house applications no longer working. The team uses macOS with Cortex XDR agents version 8.7.0, and the applications were previously allowed by disable prevention rules attached to the Exceptions Profile "Engineer-Mac." Based on the images below, what is a reason for this behavior?

A. Endpoint IP address changed from 192.168.0.0 range to 192.168.100.0 range
B. XDR agent version was downgraded from 8.7.0 to 8.4.0
C. The Cloud Identity Engine is disconnected or removed
D. Installation type changed from VDI to Kubernetes
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Based on the image of a validated false positive alert below, which action is recommended for resolution?

A. Create an alert exclusion for OUTLOOK.EXE
B. Create an exception for OUTLOOK.EXE for ROP Mitigation Module
C. Create an exception for the CGO DWWIN.EXE for ROP Mitigation Module
D. Disable an action to the CGO Process DWWIN.EXE
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A threat hunter wants to prioritize investigations according to attacker objectives, techniques, and operational tactics. Which framework provides the best alignment?
A. MITRE ATT&CK Mapping
B. PCI DSS Controls
C. CIS Asset Inventory
D. CVSS Environmental Metrics
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
An insider compromise investigation has been requested to provide evidence of an unauthorized removable drive being mounted on a company laptop. Cortex XDR agent is installed with default prevention agent settings profile and default extension "Device Configuration" profile. Where can an engineer find the evidence?
A. Check Host Inventory -> Mounts
B. The requested data requires additional configuration to be captured
C. preset = device_control
D. dataset = xdr_data | filter event_type = ENUM.MOUNT and event_sub_type = ENUM.MOUNT_DRIVE_MOUNT
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
An XDR engineer is creating a correlation rule to monitor login activity on specific systems. When the activity is identified, an alert is created. The alerts are being generated properly but are missing the username when viewed. How can the username information be included in the alerts?
A. Add a mapping for the username field in the alert fields mapping
B. Add a drill-down query to the alert which pulls the username field
C. Update the query in the correlation rule to include the username field
D. Select "Initial Access" in the MITRE ATT&CK mapping to include the username
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
What are two possible actions that can be triggered by a dashboard drilldown? (Choose two.)
A. Navigate to a different dashboard
B. Link to an XQL query
C. Initiate automated response actions
D. Send alerts to console users
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
How long is data kept in the temporary hot storage cache after being queried from cold storage?
A. 1 hour, re-queried to a maximum of 24 hours
B. 24 hours, re-queried to a maximum of 14 days
C. 1 hour, re-queried to a maximum of 12 hours
D. 24 hours, re-queried to a maximum of 7 days
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which statement describes the functionality of fixed filters and dashboard drilldowns in enhancing a dashboard's interactivity and data insights?
A. Fixed filters limit the data visible in widgets, while dashboard drilldowns allow users to download data from the dashboard in various formats
B. Fixed filters allow users to select predefined data values, while dashboard drilldowns enable users to alter the scope of the data displayed by selecting filter values from the dashboard header
C. Fixed filters let users select predefined or dynamic values to adjust the scope, while dashboard drilldowns provide interactive insights or trigger contextual changes, like linking to XQL searches
D. Fixed filters allow users to adjust the layout, while dashboard drilldowns provide links to external reports and/or dashboards
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君にXDR-Engineerの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Palo Alto Networks XDR-Engineer 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Detection and Reporting: This section of the exam measures skills of the detection engineer and covers creating detection rules to meet security requirements, including correlation, custom prevention rules, and the use of behavioral indicators of compromise (BIOCs) and indicators of compromise (IOCs). It also assesses configuring exceptions and exclusions, as well as building custom dashboards and reporting templates for effective threat detection and reporting.
トピック 2
  • Ingestion and Automation: This section of the exam measures skills of the security engineer and covers onboarding various data sources including NGFW, network, cloud, and identity systems. It also includes managing simple automation rules, configuring Broker VM applets and clusters, setting up XDR Collectors, and creating parsing rules for data normalization and automation within the Cortex XDR environment.
トピック 3
  • Planning and Installation: This section of the exam measures skills of the security engineer and covers the deployment process, objectives, and required resources such as hardware, software, data sources, and integrations for Cortex XDR. It also includes understanding and explaining the deployment and functionality of components like the XDR agent, Broker VM, XDR Collector, and Cloud Identity Engine. Additionally, it assesses the ability to configure user roles, permissions, and access controls, as well as knowledge of data retention and compute unit considerations.
トピック 4
  • Maintenance and Troubleshooting: This section of the exam measures skills of the XDR engineer and covers managing software component updates for Cortex XDR, such as content, agents, Collectors, and Broker VM. It also includes troubleshooting data management issues like data ingestion and parsing, as well as resolving issues with Cortex XDR components to ensure ongoing system reliability and performance.
トピック 5
  • Cortex XDR Agent Configuration: This section of the exam measures skills of the XDR engineer and covers configuring endpoint prevention profiles and policies, setting up endpoint extension profiles, and managing endpoint groups. The focus is on ensuring endpoints are properly protected and policies are consistently applied across the organization.

参照:https://www.paloaltonetworks.com/services/education/palo-alto-networks-xdr-engineer

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のXDR-Engineer問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のPalo Alto Networks XDR-Engineerを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Palo Alto Networks XDR-Engineerサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料XDR-Engineerサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのXDR-Engineer問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

XDR-Engineer試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のXDR-Engineer問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のPalo Alto Networks XDR-Engineerをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたPalo Alto Networks XDR-Engineerをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のPalo Alto Networks XDR-Engineerを持っていることを保証します。

弊社のPalo Alto Networks XDR-Engineerを利用すれば試験に合格できます

弊社のPalo Alto Networks XDR-Engineerは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はXDR-Engineer問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

XDR-Engineer無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のPalo Alto Networks XDR-Engineerを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

XDR-Engineer 関連試験
XSIAM-Analyst - Palo Alto Networks XSIAM Analyst
XSIAM-Engineer - Palo Alto Networks XSIAM Engineer
XDR-Analyst - Palo Alto Networks XDR Analyst
XSOAR-Engineer - Palo Alto Networks XSOAR Engineer
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。