HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-1046-25 問題集

1z0-1046-25

試験コード:1z0-1046-25

試験名称:Oracle Global Human Resources Cloud 2025 Implementation Professional

最近更新時間:2026-07-05

問題と解答:全160問

1z0-1046-25 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-1046-25 資格取得

質問 1:
Which two fields can be synchronized by Position?
A. Location
B. Legal Employer
C. Department
D. Business Unit
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A Human Resource Specialist is hiring a new employee in the application. While creating the employee record, he enters personal information and employment details and, when submitting the transaction, encounters an error. Part of the error message reads: "NewPersonEmploymentApproval to NewPersonEmploymentApproval Rules NewPersonRuleSet failed with Business Fault: null. Check the underlying fault. Check target SOA component for cause." The Human Resource Specialist raises a service request with the internal support team. What is the cause of this error?
A. The Human Resource Specialist does not have the required privilege for the New Person Employment process.
B. A security profile needs to be defined for the Human Resource Specialist to hire a person.
C. The Update Person Keyword Search process must be run before hiring a person.
D. The BPM task NewPersonEmploymentApproval is not set up properly.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
An organization is running a fitness program. They want to identify a Fitness Representative who will be responsible for a group of people in the organization. How should you set this up?
A. Deploy a Key Flexfield to capture the information.
B. Deploy a Descriptive Flexfield to capture the information.
C. Create a new job Fitness Representative and associate that to the person.
D. Define the person's area of responsibility to reflect Fitness Representative.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
The Human Resource Representative of the organization is trying to set up the grade rates. During the process, she realizes that the grades were created without steps. Identify two options for adding rates to the grade.
A. Add the rates separately using the Manage Grade Rates task.
B. First add the rates for each step, then add the grade to a grade ladder.
C. Use the Default Grade Rates that are available upon creating grades.
D. First add the grade to a grade ladder, then add the rates for each step.
E. Add the rates at the same time as when you add the grade using the Manage Grades task.
正解:A,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which new field has been added to the Redwood Person Spotlight search and Quick Actions to enhance the person search functionality?
A. Department
B. Job Title
C. Person Number
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which new feature has been added to the Redwood Grade Rates page to enhance the search and filtering capabilities?
A. A function to compare grade rates across different locations
B. Option to add custom columns to the grade rate table
C. Capability to search and filter grade rate values by name, code, and set
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
You are working with a customer whose enterprise operates in a country that requires contract information for employees.
Which two employment models can be configured to meet the customer's needs?
A. Multiple contract - Single assignment
B. Contract assignment
C. Single assignment with contracts
D. Multiple assignments
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のOracle 1z0-1046-25を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-1046-25は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-1046-25問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-1046-25無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-1046-25を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Oracle 1z0-1046-25サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-1046-25サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-1046-25問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-1046-25試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-1046-25をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-1046-25をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-1046-25を持っていることを保証します。

TopExamは君に1z0-1046-25の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-1046-25問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-1046-25問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-1046-25を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Oracle Global Human Resources Cloud 2025 Implementation Professional 認定 1z0-1046-25 試験問題:

1. By default, any user who has access to Checklist Templates can create Task Groups to create a group of common tasks.
How can we restrict the creation by Role?

A) Configure Person Security Profile.
B) Configure Role in Category Security.
C) Configure Exclude Rules from Workforce Structures.


2. Which two fields can be synchronized by Position?

A) Location
B) Legal Employer
C) Department
D) Business Unit


3. Workers can personalize the following items on the News Feeds home page?

A) Springboard display and Infolets display
B) Springboard display, Things to Finish display, and Infolets display
C) Quick Action display, Springboard display, Things to Finish display, and Infolets display
D) Quick Action display, Springboard display, Infolets display


4. An HR administrator is unable to classify an "Intern" because the user type "Intern" has not been set up in the application.
Which two system person types can be used to set up "Intern" as an option?

A) Pending Worker
B) Contract Worker
C) Contingent Worker
D) Person of Interest


5. Availability (work time) can be defined in HCM Cloud in different ways. In what order does the application search for an employee's schedule, before applying it to an assignment?

A) Standard working hours, Primary work schedule, Employment work week, Published schedules
B) Published schedules, Primary work schedule, Employment work week, Standard working hours
C) Employment work week, Published schedules, Primary work schedule, Standard working hours
D) Published schedules, Employment work week, Primary work schedule, Standard working hours


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: A、C
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: D

1z0-1046-25 関連試験
1Z1-1046 - Oracle Global Human Resources Cloud 2019 Implementation Essentials
1Z1-1000 - Oracle Workforce Compensation Cloud 2018 Implementation Essentials
1Z1-1009 - Oracle Global Human Resources Cloud 2018 Implementation Essentials
1z1-965-JPN - Oracle Global Human Resources Cloud 2017 Implementation Essentials (1z1-965日本語版)
1Z1-1049 - Oracle Compensation Cloud 2019 Implementation Essentials
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。