無料問題集1z0-967 資格取得
質問 1:
Which two accrual plan adjustment reasons come seeded with the application?
A. Deduction
B. Accrued
C. Clerical Error
D. Compensatory
E. Other
F. Migrated
正解:C,D
質問 2:
Which statement is true regarding absence workflow?
A. Workflow configurations are associated with legislation.
B. The same workflow configuration is applicable for an entire organization.
C. Workflow configurations are associated with legal entities.
D. Workflow configurations are associated with legislative data groups.
正解:D
質問 3:
Which two statements are true regarding absence entry if an employee is assigned an Elapsed work schedule?
A. If partial day rule is enabled, you can specify the hours worked in a day.
B. You cannot record an absence in Calendar Days.
C. If partial day rule is enabled, you can specify whether the absence is for a Full Day or a Half Day.
D. If partial day rule is enabled for the absence entry, you can specify the start and end times for the absence.
E. You can record only one absence on a day.
正解:A,D
質問 4:
What are the tasks that you need to perform to create an absence element to integrate with payroll?
A. Go to Manage Elements, create an absence element, complete absence details questions, Complete accrual liability and balance payment questions, complete absence payment question, Submit the element, select costing type, and create element eligibility records and cost distributions.
B. Go to Manage Elements, create an absence element, complete absence details questions, Complete accrual liability and balance payment questions, complete absence payment question, And create element eligibility records and cost distributions.
C. Go to Mange Elements, create an absence element, Complete absence details questions, Complete accrual liability and balance payment questions (Only if the transfer accrual balances), Complete absence payment questions, submit the element, and create element eligibility records and cost distributions.
D. Go to Manage Elements, create an absence element, complete absence detail questions, complete accrual liability and balance payment questions, complete absence payment questions, Submit the element, and create element eligibility records and cost distributions.
正解:A
質問 5:
Which are the types of Derived Factors that can be set up?
A. Age, Length of Service, Service, Salary, Hours Worked, and Work Category
B. Age, Length of Service, Service, Compensation, Hours, and Full-Time Equivalent
C. Age, Length of Service, Age and Service, Compensations, Hours Worked and Work Category
D. Age, Length of Service, Age and Service, Salary, Hours Worked, and Work Category
E. Age, Length of Service, Age and Service, Compensation, Hours Worked, and Full-Time Equivalent
正解:E
質問 6:
As an administrator, you want to perform a discretionary disbursement from the vacation plan for an employee. However, when selecting the disburse balance option, you get a message "No actions available".
What is the reason for receiving this message?
A. The administrator has no rights to perform this action.
B. The absence plan was configured not to allow discretionary disbursements.
C. The absence plan doesn't allow discretionary disbursements for that employee.
D. The absence plan does not have enough balance to disburse.
E. The absence plan has no balance to disburse.
正解:D
質問 7:
Identify three adjustment types that can be avoided via the administrative task Update Balance Details.
A. Discretionary disbursement
B. Periodic accruals
C. Carryover
D. Final disbursement
E. Other adjustments
F. Transferred balance
正解:A,B,E
質問 8:
Which three statements about the "Selected dates" frequency are true?
A. An employee can override the time or duration of each date entered if the partial day rule is set to Unlimited for the absence type.
B. An employee can submit each date within the absence record for approval separately.
C. An employee can only schedule dates that are not continuous to each other.
D. The system defaults to time or duration according to the employee's work schedule.
E. An employee can determine the job or assignment where the absence belongs to.
F. An employee can schedule a short or long period of absence as long as the dates are continuous.
正解:D,E,F
弊社のOracle 1z0-967を利用すれば試験に合格できます
弊社のOracle 1z0-967は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-967問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-967を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-967問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
TopExamは君に1z0-967の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社の1z0-967問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-967を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のOracle 1z0-967をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-967をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-967を持っていることを保証します。
弊社は無料Oracle 1z0-967サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-967サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-967問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
1z0-967試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
Oracle 1z0-967 認定試験の出題範囲:
トピック | 出題範囲 |
---|
トピック 1 | - Describe the setup components of Absence Management
|
トピック 2 | |
トピック 3 | - Describe the types of absence plans available in Absence Management
|
トピック 4 | - Describe the difference between Absence Type and Absence Plan
|
トピック 5 | - Describe the main features of Absence Management
|
参照:https://education.oracle.com/pls/web_prod-plq-dad/db_pages.getpage?page_id=5001&get_params=p_exam_id:1Z0-967