HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

EC-COUNCIL 312-50v10 問題集

312-50v10

試験コード:312-50v10

試験名称:Certified Ethical Hacker Exam (CEH v10)

最近更新時間:2026-09-04

問題と解答:全745問

312-50v10 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集312-50v10 資格取得

質問 1:
Which of the following is the greatest threat posed by backups?
A. A backup is incomplete because no verification was performed.
B. An un-encrypted backup can be misplaced or stolen.
C. A backup is unavailable during disaster recovery.
D. A backup is the source of Malware or illicit information.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What is the most common method to exploit the "Bash Bug" or "ShellShock" vulnerability?
A. SSH
B. SYN Flood
C. Through Web servers utilizing CGI (Common Gateway Interface) to send a malformed environment variable to a vulnerable Web server
D. Manipulate format strings in text fields
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A hacker was able to sniff packets on a company's wireless network. The following information was discovered:

Using the Exlcusive OR, what was the original message?
A. 00101000 11101110
B. 11010111 00010001
C. 00001101 10100100
D. 11110010 01011011
正解:B

質問 4:
When does the Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) require organizations to perform external and internal penetration testing?
A. At least twice a year or after any significant upgrade or modification
B. At least once every two years and after any significant upgrade or modification
C. At least once every three years or after any significant upgrade or modification
D. At least once a year and after any significant upgrade or modification
正解:D

質問 5:
Your business has decided to add credit card numbers to the data it backs up to tape. Which of the following represents the best practice your business should observe?
A. Back up the hashes of the credit card numbers not the actual credit card numbers.
B. Hire a security consultant to provide direction.
C. Encrypt backup tapes that are sent off-site.
D. Do not back up cither the credit card numbers or then hashes.
正解:B

質問 6:
How do employers protect assets with security policies pertaining to employee surveillance activities?
A. Employers use informal verbal communication channels to explain employee monitoring activities to employees.
B. Employers promote monitoring activities of employees as long as the employees demonstrate trustworthiness.
C. Employers provide employees written statements that clearly discuss the boundaries of monitoring activities and consequences.
D. Employers use network surveillance to monitor employee email traffic, network access, and to record employee keystrokes.
正解:C

質問 7:
While checking the settings on the internet browser, a technician finds that the proxy server settings have been checked and a computer is trying to use itself as a proxy server. What specific octet within the subnet does the technician see?
A. 192.168.1.1
B. 192.168.168.168
C. 127.0.0.1
D. 10.10.10.10
正解:C

質問 8:
What is the purpose of a demilitarized zone on a network?
A. To provide a place to put the honeypot
B. To contain the network devices you wish to protect
C. To only provide direct access to the nodes within the DMZ and protect the network behind it
D. To scan all traffic coming through the DMZ to the internal network
正解:C

質問 9:
Security Policy is a definition of what it means to be secure for a system, organization or other entity. For Information Technologies, there are sub-policies like Computer Security Policy, Information Protection Policy, Information Security Policy, network Security Policy, Physical Security Policy, Remote Access Policy, and User Account Policy.
What is the main theme of the sub-policies for Information Technologies?
A. Authenticity, Integrity, Non-repudiation
B. Availability, Non-repudiation, Confidentiality
C. Confidentiality, Integrity, Availability
D. Authenticity, Confidentiality, Integrity
正解:C

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の312-50v10問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の312-50v10問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のEC-COUNCIL 312-50v10を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のEC-COUNCIL 312-50v10をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたEC-COUNCIL 312-50v10をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のEC-COUNCIL 312-50v10を持っていることを保証します。

TopExamは君に312-50v10の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料EC-COUNCIL 312-50v10サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料312-50v10サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの312-50v10問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

312-50v10試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のEC-COUNCIL 312-50v10を利用すれば試験に合格できます

弊社のEC-COUNCIL 312-50v10は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は312-50v10問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

312-50v10無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のEC-COUNCIL 312-50v10を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

EC-COUNCIL 312-50v10 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: ネットワークのスキャン- 脆弱性スキャン
- ネットワークスキャン手法
トピック 2: ソーシャルエンジニアリング- 対策と防御メカニズム
- 人を介したソーシャルエンジニアリング攻撃
トピック 3: サービス拒否(DoS)攻撃- DoSおよびDDoS攻撃の手法
- 緩和策
トピック 4: スニッフィングとセッションハイジャック- セッションハイジャックの手法
- パケットスニッフィングの手法
トピック 5: フットプリンティングと偵察- フットプリンティングの手法とツール
- OSINTと対象プロファイリング
トピック 6: クラウドおよび新興技術への攻撃- クラウドセキュリティの脅威
- IoTおよびモバイルプラットフォームのハッキング
トピック 7: 列挙とシステムハッキング- 列挙手法
- システムハッキングと権限昇格
トピック 8: Webアプリケーションおよび無線ネットワークのハッキング- Webアプリケーションの脆弱性
- 無線ネットワークの攻撃ベクトル
トピック 9: マルウェアの脅威と分析- マルウェアの種類
- マルウェアの動作と分析
トピック 10: 倫理的ハッキングの概要- 倫理的ハッキング手法の概要
- 法的および規制上の枠組み

EC-COUNCIL Certified Ethical Hacker Exam (CEH v10) 認定 312-50v10 試験問題:

問題 #1

An LDAP directory can be used to store information similar to a SQL database. LDAP uses a _____ database structure instead of SQL's _____ structure. Because of this, LDAP has difficulty representing many-to-one relationships.

A. Hierarchical, Relational
B. Strict, Abstract
C. Simple, Complex
D. Relational, Hierarchical


問題 #2

Your business has decided to add credit card numbers to the data it backs up to tape. Which of the following represents the best practice your business should observe?

A. Back up the hashes of the credit card numbers not the actual credit card numbers.
B. Hire a security consultant to provide direction.
C. Encrypt backup tapes that are sent off-site.
D. Do not back up cither the credit card numbers or then hashes.


問題 #3

You want to do an ICMP scan on a remote computer using hping2. What is the proper syntax?

A. hping2 -i host.domain.com
B. hping2 host.domain.com
C. hping2 --set-ICMP host.domain.com
D. hping2 -1 host.domain.com


問題 #4

Which of the following is an application that requires a host application for replication?

A. Trojan
B. Micro
C. Virus
D. Worm


問題 #5

What is the best Nmap command to use when you want to list all devices in the same network quickly after you successfully identified a server whose IP address is 10.10.0.5?

A. nmap -T4 -r 10.10.1.0/24
B. nmap -T4 -O 10.10.0.0/24
C. nmap -T4 -q 10.10.0.0/24
D. nmap -T4 -F 10.10.0.0/24


解説:

問題 #1
正解: A
問題 #2
正解: B
問題 #3
正解: D
問題 #4
正解: C
問題 #5
正解: D

312-50v10 関連試験
EC0-349 - Computer Hacking Forensic Investigator
EC0-350 - Ethical hacking and countermeasures
412-79 - EC-Council Certified Security Analyst (ECSA)
412-79v8 - EC-Council Certified Security Analyst (ECSA)
312-50v8 - Certified Ethical Hacker v8
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。