HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

IBM A2010-657 問題集

A2010-657

試験コード:A2010-657

試験名称:Assess: IBM Tivoli Netcool/OMNIbus V7.4 Implementation

最近更新時間:2026-10-26

問題と解答:全138問

A2010-657 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集A2010-657 資格取得

質問 1:
When an Accelerated Event Notification (AEN) is received by the AEN client, a message is displayed on the userdesktop. That message contains data from several columns in the
event record used to generate the notification. Howare the column names used in the popup message configured within the AEN client properties?
A. The View setting in the Application tab identifies an event view that defines how the columns appear in the message.
B. The Visual option in the Messages tab defines how the columns appear in the message.
C. The Column data settings in the Channels tab defines how the columns appear in the message.
D. The Application Details in the Information tab defines how the columns appear in the message.
正解:C

質問 2:
Which combination of properties can be used to enable an ObjectServer to serve files to a HTTP client?
A. NHttpd.EnableHTTP, NHttpd.ListeningPort, NHttpd.DocumentRoot, NHttpd.EnableFileServing
B. NHttpd.EnableHTTP, NHttpd.ListeningPort, NHttpd.SSLEnable, NHttpd.SSLListeningPort
C. NHttpd.AuthenticationDomain, NHttpd.SSLCertificate, NHttpd.DocumentRoot, NHttpd.EnableFileServing
D. NHttpd.DocumentRoot, NHttpd.EnableFileServing, NHttpd.AccessLog, NHttpd.EnableHTTP
正解:A

質問 3:
What is one of the first steps that the WebGUI administrator should do when creating a new page for a user?
A. set the page properties, roles, layouts, and levels of access
B. define the page wires for the different workspaces
C. define the user access groups for each workspace on the page
D. set the page location, source URL, and tools accessibility
正解:A

質問 4:
A company is deploying a multi-tiered architecture with collection, aggregation, and display layers.Which steps arerequired to create the primary and backup aggregation ObjectServers?
A. Configure the omni.dat or Server Editor and generate the interfaces file for AGG_P,
AGG_B and AGG_V.
Run nco_dbinit with the -customconfigfile option to load the primary.sql or backup.sql and
initialize the ObjectServer
Start the ObjectServers AGG_P and AGG_B.
B. Configure the omni.dat or Server Editor and generate the interfaces file for NCOMS_P,
NCOMS_B and NCOMS_V.
Run nco_dbinit with the -customconfigfile option to load the aggregation.sql and initialize
the ObjectServer.
Start the ObjectServers NCOMS_P and NCOMS_B.
C. Configure the omni.dat or Server Editor and generate the interfaces file for NCOMS_P,
NCOMS_B and NCOMS_V.
Run nco_dbinit with the -customconfigfile option to load the primary.sql or backup.sql and
initialize theObjectServer.
Start the ObjectServers AGG_P and AGG_B
D. Configure the omni.dat or Server Editor and generate the interfaces file for AGG_P,
AGG_B and AGG_V.
Run nco_dbinit with the -customconfigfile option to load the aggregation.sql and initialize
the ObjectServer.
Start the ObjectServers AGG_P and AGG_B.
正解:D

質問 5:
A company is assessing their user and group requirements for WebGUI WebGUI was configured for ObjectServerauthentication during the installation.These users will need access to WebGUI
- 10 users will be monitoringthe Active Event List in shifts.They will run tools that will modify events - 1 manager will connect to the Active Event List occasionally to view certain event
information - 1 user will modify the Event Dashboard portlet preferences - 3 users will configure the product to create views and filters for all users
Given these requirements, how many users will belong to each of the default user groups?
A. 11 users are members of ncouser group, and 4 users are members of ncoadmin group.
B. 1 user is member of Netcool_OMNIbus_User group, and 14 users are members of Netcool_OMNIbus_Admin group.
C. 11 users are members of Netcool_OMNIbus_User group, and 4 users are members of Netcool_OMNIbus_Admin group
D. 1 user is member of ncouser group, and 14 users are members of ncoadmin group.
正解:B

質問 6:
An engineer wants to disallow filter and view selection in an Active Event List (AEL) per user. Where is this limitationapplied?
A. Settings > User Preferences for IBM Tivoli Netcool/OMNIbus WebGUI
B. Edit > Preferences, in the Active Event List applet
C. User and Groups > Manage User, modifying settings
D. It cannot be done with the current version of IBM Tivoli Netcool/OMNIbus WebGUI.
正解:A

弊社は無料IBM A2010-657サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料A2010-657サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのA2010-657問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

A2010-657試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のA2010-657問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM A2010-657をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM A2010-657をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM A2010-657を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のA2010-657問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM A2010-657を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にA2010-657の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のIBM A2010-657を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM A2010-657は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はA2010-657問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

A2010-657無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM A2010-657を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

IBM A2010-657 試験シラバストピック:

セクション目標
トラブルシューティングと保守管理- システムのパフォーマンス調整
- ログの分析と診断
インストールと設定- システムの初期設定と導入
- サーバーおよびクライアントのインストール
プローブとゲートウェイ- ゲートウェイの連携とデータの同期
- プローブの設定とカスタマイズ
Netcool/OMNIbus のアーキテクチャとコンポーネント- データフローとイベントのライフサイクル
- コアアーキテクチャ(ObjectServer、プローブ、ゲートウェイ)
セキュリティとユーザー管理- 認証と権限付与
- ロールベースのアクセス制御
イベントの管理と処理- アラートの処理と自動化ルール
- イベントのフィルタリングと重複排除

IBM Assess: IBM Tivoli Netcool/OMNIbus V7.4 Implementation 認定 A2010-657 試験問題:

問題 #1
The probe HTTP interface is disabled by default It can be enabled by setting a set of properties
Which two properties must be configured to enable the probe HTTP interface? (Choose two)

A. NHttpd EnableHTTP
B. NHttpd.ListeningPort
C. NHttpd.BasicAuth
D. NHttpd.EnablePort
E. NHttpd.ListeningHTTP


問題 #2
What is the default location of the ObjectServer, probe, and gateway log files?

A. $NCHOME/omnibus/log
B. $OMNIHOME/omnibus/log
C. $NCHOME/probes/log
D. $NCHOME/log


問題 #3
The installation script to install an ObjectServer on a Redhat Linux system has completed. The syslog probe will not startwhen running pad. How should the nco_pa.conf file be modified?

IBM 000-657 : Practice Test

A. start the pad process as the netcool user.
B. add host'nchostor '512' after the host'nchostor 'NCOOS_PA' line in the nco_routing section
C. after the line, process 'ObjectServer' NONE, in nco_service, add process 'SyslogProbe' 'ObjectServer'
D. change the run as 0 statement at the end of the line Command '$NCHOME/omnibus/probes/nco_p_syslog' run as 0 torun as netcool because of the protected port


問題 #4
A company has a virtual pair of ObjectServers with the primary located in New York (ny.fqdn.com 4100), the backup inSacramento (sac.fqdn.com 4100), and the WebGUI is in San Francisco (sf.fqdn.com 16311).The administrator hasthese requirements:
- A custom WebGUI view that is accessible by all users will be created to display the events
- A custom filter will show events that happened within the last 30 minutes where the hostnames start with an alphabetic character and the severity of the data is higher than minor
- A map will provide a geographic representation of the cities, will open an Active Event List, and embed in a SmartPage
Which WebGUI role should be assigned to the users so they can create filters?

A. ncw_user
B. ncw_dashboard
C. nco_admin
D. netcool_ro


問題 #5
An ObjectServer is being configured with High Availability The primary ObjectServer, called LONDON_P, is configured on servera The backup ObjectServer, called LONDON_B, is configured on serverb The synchronizer gateway, called LONDON_GATE, is installed on serverb Neither of the ObjectServers is running in Secure Mode The goal is a configuration that implements ObjectServer failover and fallback in the most
efficient manner and inaccordance with standard Best Practices.
Which statement correctly describes the use of the ObjectServer property called BackupObjectServer?

A. The value of this property on LONDON_P must be set to True.
B. The value of this property on LONDON_B must be set to True.
C. The value of this property on LONDON_P must be set to LONDON_B
D. The value of this property on LONDON_B must be set to LONDON_P


解説:

問題 #1
正解: A、B
問題 #2
正解: A
問題 #3
正解: C
問題 #4
正解: C
問題 #5
正解: B

A2010-657 関連試験
C2010-570 - IBM Maximo Asset Management V7.5 Implementation
C1000-132 - IBM Maximo Manage v8.0 Implementation
A2010-570 - Assess: IBM Maximo Asset Management V7.5 Implementation
C9550-271 - IBM Business Process Manager Advanced V7.5.1, Deployment
C9560-656 - IBM SmartCloud Control Desk V7.5 Service Request Management Implementation
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。