HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

IBM A2040-407 問題集

A2040-407

試験コード:A2040-407

試験名称:Assessment: IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration B

最近更新時間:2026-10-27

問題と解答:全118問

A2040-407 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集A2040-407 資格取得

質問 1:
John created a dynamic policy that will be applied to a group of top executives in the organization.
How can John ensure that settings from other assigned dynamic policies do not conflict with this policy?
A. Increase the precedence for this dynamic policy to a value higher than any other.
B. Delete the other assigned dynamic policies from each member's Person document.
C. Select the "Enforce in child policies" option for the pertinent fields.
D. Deselect the "Inherit from parent policy" option for the pertinent fields.
正解:A

質問 2:
For legal reasons, the IBM Domino system administrator has been asked to retain a secure copy of all e-mails transferred in and out of the company. What Domino technology would be best suited to fulfill this request?
A. SMTP rules
B. This cannot be done without modifications to the mail template using Domino Designer.
C. User mail rules applied via a Mail Settings Policy document
D. Mail journaling
正解:D

質問 3:
The user Joe Bloggs/Finance/Acme has changed departments and needs to be recertified to Joe Bloggs/Sales/Acme. What certificates does the administrator need access to in order to perform this operation?
A. Finance/Acme, Sales/Acme and Acme
B. Finance/Acme and Sales/Acme
C. Sales/Acme
D. Finance/Acme
正解:C

質問 4:
Jeff is a developer and would like to sign an XPage to run on an IBM Domino server. What is the lowest level of access privilege he needs in order for the XPage to run?
A. Sign XPages to run on behalf of the builder of the XPage.
B. Sign agents to run on behalf of someone else.
C. Sign agents or XPages to run on behalf of the invoker of the agent.
D. Run restricted LotusScript/Java agents.
正解:C

質問 5:
How are encrypted messages handled by SMTP mail rules?
A. Encrypted mail is decrypted using information stored in the ID Vault, processed, then re-encrypted.
B. SMTP messages cannot be encrypted so this is never an issue.
C. SMTP mail rules can process encrypted messages, but only using information stored in the unencrypted portion of the message.
D. SMTP mail rules are unable to process encrypted messages.
正解:C

質問 6:
When do servers within the same IBM Notes Named Network require Connection documents to allow native Notes mail routing?
A. Connection documents are never required.
B. Connections documents are only required if the servers are in different networks.
C. Connections documents are only required if the servers utilize different network protocols.
D. Connection documents are always required.
正解:A

弊社のIBM A2040-407を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM A2040-407は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はA2040-407問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

A2040-407無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM A2040-407を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にA2040-407の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のA2040-407問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM A2040-407を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM A2040-407をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM A2040-407をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM A2040-407を持っていることを保証します。

弊社は無料IBM A2040-407サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料A2040-407サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのA2040-407問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

A2040-407試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のA2040-407問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

IBM A2040-407 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: インストールとセットアップ- サーバーネットワークのセットアップ
- Domino サーバーの計画とインストール
トピック 2: システム監視とトラブルシューティング- トラブルシューティング手法
- サーバー監視
トピック 3: 複製とメッセージング- 複製の構成
- メッセージングとメールルーティング
トピック 4: セキュリティ- 認証と暗号化
- アクセス制御とセキュリティ設定
トピック 5: 管理- ポリシーと設定文書
- ユーザーとIDの管理

IBM Assessment: IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration B 認定 A2040-407 試験問題:

問題 #1
Which Programmability Restriction grants the highest level of access?

A. Sign or run unrestricted methods and operations
B. Run simple and formula agents
C. Sign or run unrestricted methods and operations with full administration rights
D. Sign agents to run on behalf of someone else


問題 #2
What policy assignment can be used to assign policy settings to individual users and groups in a Policy document?

A. Explicit policies
B. Organizational policies
C. Server document
D. Dynamic policies


問題 #3
What is a requirement to be able to utilize file server roaming on users' machines?

A. Only the IBM Notes Basic client is supported.
B. IBM Notes must be installed on a Microsoft Windows operating system.
C. Administrative rights on the operating system are required to utilize file server roaming.
D. Only the IBM Notes Standard client is supported.


問題 #4
What three things is IBM Lotus Protector typically used for? (Choose three.)

A. content filtering
B. network resilience
C. load balancing
D. intrusion prevention
E. spam protection
F. hardware failure protection


問題 #5
What is a requirement for implementing the IBM Notes password expiration of Notes users?

A. Users must have their ID in the Notes ID vault.
B. Password checking must be enabled on the IBM Domino server.
C. Notes shared login must be enabled.
D. Password expiration must be configured via a Policy and Person document.


解説:

問題 #1
正解: A
問題 #2
正解: D
問題 #3
正解: D
問題 #4
正解: A、D、E
問題 #5
正解: B

A2040-407 関連試験
A2040-405 - Assessment: IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration Update
C9510-401 - IBM WebSphere Application Server Network Deployment V8.5.5 and Liberty Profile, System Administration
C9510-401J - IBM WebSphere Application Server Network Deployment V8.5.5 and Liberty Profile, System Administration (C9510-401日本語版)
A2040-406 - Assessment: IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration A
A2180-184 - Assessment: IBM WebSphere Message Broker V7.0, System Administration
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。