HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

Salesforce AP-201 問題集

AP-201

試験コード:AP-201

試験名称:Salesforce Accredited B2B Commerce Administrator Professional

最近更新時間:2026-09-25

問題と解答:全140問

AP-201 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集AP-201 資格取得

質問 1:
Which two workspaces are in the Commerce app? 4im 18s
A. Commerce Reports
B. Pricing
C. Search
D. Content Management
E. Product
正解:D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
An Administrator has a CSV file with 850 products that need to have their images updated for all stores in the Salesforce Org.
Which tool should the Administrator use to accomplish this?
A. Workbench
B. Data Loader
C. Product Importer in Setup
D. Import Tool in the Product Workspace
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which two settings enable the Order Summary object?
A. My Domain
B. Commerce Features
C. Digital Experiences
D. Order Preferences
正解:B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
An Administrator has a customer that will go live without an external tax provider until some complex regional requirements are solidified. They will start using a flat tax on a per country and per region basis in the meantime.
The customer has provided the data in a CSV file with three columns: country, region, taxRate.
Which two actions should the Administrator take to use the tax data?
A. Create a custom object.
B. Have a developer modify the tax code used in the checkout flow.
C. Use the Import feature in the Commerce App to load the tax data.
D. Use Data Loaderto import the CSV file to the Cart Tax object.
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A company wants their homepage to have a different look and feel for a user that has logged into the site versus a guest user. What should an Administrator create to allow the targeted specific user segments for the home page?
A. A custom component
B. A Brand Set
C. Page variations
D. An Audience
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
An Administrator wants to improve search engine ranking and awareness, with the goal of driving more traffic to the B2B Commerce store.
Which two technical elements should the Administrator use?
A. Add Canonical URLs to Store Pages.
B. Add Meta Tags to Store Pages.
C. Add CMS Content to Store Pages.
D. Add a Nolndex Tag to the Store Sitemap.
正解:B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Why is the System Context with Sharing-Enforces Record-Level Access important to B2B Commerce?
A. It is required to synchronize content
B. It is required for guest browsing
C. It is required to check out
D. It is required to view products in the storefront
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A retail company has two different stores: one for wholesale customers and another for B2B clients. The marketing team wants to share content between the stores using Salesforce CMS.
What should an Administrator do to allow the content to be shared between stores?
A. Create one unique CMS workspace and one unique CMS channel.
B. Create one unique CMS workspace and one CMS channel per store.
C. Create one CMS workspace per store and one CMS channel per store.
D. Create one CMS workspace per store and one unique CMS channel.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のAP-201問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce AP-201を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のAP-201問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce AP-201をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce AP-201をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce AP-201を持っていることを保証します。

弊社のSalesforce AP-201を利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce AP-201は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はAP-201問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

AP-201無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce AP-201を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Salesforce AP-201サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料AP-201サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのAP-201問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

AP-201試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にAP-201の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Salesforce AP-201 試験シラバストピック:

セクション比重目標
ストアフロントの導入20%- ストア導入のライフサイクル
- 導入方式の選択肢
- Experience Cloudとの連携
Salesforce B2Bコマースの基礎15%- Salesforceエコシステムにおける位置づけ
- B2Bコマースの概要
- 中核となる価値の提供内容
Salesforce B2Bコマースアプリケーション20%- ビジネス価値の実現
- ローコード/ノーコードによる設定
- アプリケーションのアーキテクチャと機能
商品の整理と管理15%- 商品カタログの設定
- カテゴリと階層構造
- 商品バリエーションと関連付け
- データのインポートと翻訳の管理
応用トピック6%- パフォーマンスの最適化
- 他のSalesforceクラウドとの連携
- トラブルシューティングと保守運用
ストアフロントの運用管理10%- 購入者向け画面のカスタマイズ
- ページレイアウトとナビゲーション
- ブランディングとテーマ設定
価格設定と利用権限7%- 価格表と価格設定ルール
- 購入者グループと利用権限の付与
- プロモーションと割引の設定
コンテンツの連携7%- CMSとの接続性
- コンテンツの管理方針
- コンテンツ配信の戦略

Salesforce Accredited B2B Commerce Administrator Professional 認定 AP-201 試験問題:

問題 #1
What needs to be done after cloning and saving the out-of-the-box checkout flow template before it can be used?

A. Rename the existing Checkout Flow in place
B. Add a version letter
C. Activate the flow
D. Change the permissions on the existing checkout flow


問題 #2
Which permission set is needed for a user in the storefront to review carts within the same account?

A. Buyer
B. Buyer Manager Plus
C. Buyer Manager
D. Buyer Plus


問題 #3
An Administrator has a CSV file with 850 products that need to have their images updated for all stores in the Salesforce Org.
Which tool should the Administrator use to accomplish this?

A. Workbench
B. Data Loader
C. Product Importer in Setup
D. Import Tool in the Product Workspace


問題 #4
A company decided to change their payment method from one payment gateway to another. 08m 07s.
What does an Administrator need to do to configure the store to use the new payment gateway?

A. Update thepayment gateway settings on the Payment and Billing subflow.
B. Use a Salesforce Labs package.
C. Link the integration in store administration.
D. Configure the payment gateway using the Experience Builder Administration page.


問題 #5
An Administrator needs to configure an extra layer of security for user accounts on their B2B Commerce storefront.
What should the Administrator configure to add an extra layer of security?

A. Multi-Factor Authentication (MFA)
B. Profiles
C. Permission Set Groups
D. Permission Sets


解説:

問題 #1
正解: C
問題 #2
正解: C
問題 #3
正解: B
問題 #4
正解: A
問題 #5
正解: A

AP-201 関連試験
TVB-201 - Trailhead Virtual Bootcamp for New Admins
ADM-201-JPN - Salesforce Certified Administrator (ADM-201日本語版)
ADX-201C - Administrative Essentials for New Admins in Lightning Experience + Certification Exam
Plat-Admn-201-JPN - Salesforce Certified Platform Administrator (Plat-Admn-201日本語版)
ADX-201J - Administrative Essentials for New Admins in Lightning Experience Exam (ADX-201日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。