HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce AP-208 問題集

AP-208

試験コード:AP-208

試験名称:Financial Services Cloud Accredited Professional

最近更新時間:2026-09-01

問題と解答:全172問

AP-208 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集AP-208 資格取得

質問 1:
A financial services company would like its users to be able to relate two business accounts. Whatshould the administrator configure to meet the requirement?
A. Update the Role picklist on the Account-Account Relationship object with new value.
B. Create a new Account Reciprocal Role for the required value.
C. Update the Role picklist on the Account-(?ontact Relationship object with new value.
D. Create a new Contact Reciprocal Role for the required value.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Lake Tahoe Bank allows more than two owners on Financial Accounts. The Salesforce Admin wants to make sure that balances are rolled up to all joint owner's primary Households. Which 2 options does the Salesforce Admin have to accomplish this?
A. Enable the 'Enable Rollup Summary' in custom settings
B. Enable RBL (Rollup By Lookup) rules that rollup balances using Financial Account Role for joint owners.
C. Create custom RBL (Rollup By Lookup) rules to rollup the joint owner balances.
D. Enable all RBL (Rollup By Lookup) rules to ensure the balances are rolled up to the householdlevel.
E. Disable RBL (Rollup By Lookup) rules that rollup balances using joint owner on Financial Account.
正解:B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which three permission sets grant access or extend permissionsfor record alerts in Financial Services Cloud (FSC)?
A. FSC Foundations permission set
B. OmniStudio Admin permission set
C. OmniStudio User permission set
D. FSC Standard permission set
E. FSC Basic permission set
正解:A,C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A Financial Services Cloud (FSC) administrator is assigning permission set licenses to users, including personal bankers. Which permission set license is recommended for this set of users?
A. FSC Standard permission set license
B. FSC Extension permission set license
C. FSC Basic permission set license
D. FSC Foundations permission set license
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Lake Tahoe Bank would like to reslricl their Financial Services Cloud users from viewing certain types of milestones that might be irrelevant to their customersor might cause negative sentiment. How can the Salesforce Admin implement such a requirement?
A. The Salesforce Admin can manage sensitive Life Events using Permission Sets.
B. The Salesforce Admin can manage sensitive Life Evenls using sharing rules.
C. The Salesforce Admin can hide the life Event or Business Milestone type, by removing it from the Event Type picklist.
D. The Salesforce Admin can hide sensitive Life Events on Ihe Life Events component on the Lightning Page using the Properties pane.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A System Administrator has received a note from one of theportfolio managers that the ActionableRelationship Center (ARC) is not visible when the portfolio manager was trying to set up relationships between two accounts. The portfolio manager has also mentioned that other colleagues in the same role have accessto it and are able to use it to manage their customer's relationships. What is a possible cause for this?
A. The portfolio manager does not have access tothe Lightning page that has the ARC component added
B. The portfolio manager has not been given the permissions that enable users to view and manage ARC
C. The ARC Component has not been added to the page layout
D. The portfolio manager does not have access to the account records that he is trying to create for.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which three related lists are visible within Actionable Relationship Center associated with the Account object?
A. Client Financial Goals
B. Cases
C. Notes and Attachments
D. Household Financial Accounts
E. Financial Holdings
正解:A,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Lake Tahoe Bank would like to capture their commercial customers in FSC. A commercial customer can be owned by multiple groups. How can Lake Tahoe Bank SF Admin configure FSC to capture and display commercial customer and its parent company ? (3 correct answers)
A. Enable Relationship Group Hierarchy in Custom Metadata
B. Add the Business record type to the Group record type mapper
C. LeverageGroups to capture the majority owner and Account hierarchy to capture minority owner
D. Link multiple owners to the business entity as a Group
E. Capture the majority owner as parent account using Account hierarchy
正解:B,C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
How can the Salesforce Admin help agents who deal with a large number of customers on a daily basis, quickly scan the Life Events component and find the information they need without much effort?
A. The user can customize the order of life events to be set in chronological order
B. The Admin can customize the order of life events to be set in chronological order.
C. The Admin can change the color of important life events to red.
D. The user can change the color of important life events to red.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のAP-208問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce AP-208をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce AP-208をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce AP-208を持っていることを保証します。

弊社のSalesforce AP-208を利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce AP-208は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はAP-208問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

AP-208無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce AP-208を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Salesforce AP-208サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料AP-208サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのAP-208問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

AP-208試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のAP-208問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce AP-208を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にAP-208の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Salesforce AP-208 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: Financial Services Cloud の概要10%- Financial Services Cloud の中核機能
- 標準の Salesforce CRM との主な差別化要素
- Banking、Wealth Management、Insurance におけるユースケース
トピック 2: 分析とレポート12%- 財務アドバイザー向けの主要指標
- Financial Services Cloud のレポートとダッシュボード
- カスタムレポート要件
トピック 3: 銀行業務および融資機能15%- デジタル融資ワークフロー
- コンプライアンスおよび規制上の考慮事項
- 口座集約
トピック 4: 顧客管理15%- Household 管理
- 顧客のプロファイリングとセグメンテーション
- 顧客ライフサイクル管理
- 関係性の種類と階層
トピック 5: 実装と設定10%- セットアップと設定の基本
- デプロイメントのベストプラクティス
- セキュリティモデルの考慮事項
トピック 6: ウェルス管理機能20%- 財務目標とプランニング
- パフォーマンスのモニタリング
- 投資ポートフォリオ管理
- 資産配分の追跡
トピック 7: データモデルとアーキテクチャ18%- Financial Account および Financial Holding オブジェクト
- アカウントとコンタクト間の関係マッピング
- 金融商品向けのカスタムオブジェクト
- Individual と Household のデータモデル

Salesforce Financial Services Cloud Accredited Professional 認定 AP-208 試験問題:

問題 #1

Lake Tahoe Bank branch manager is asking the Salesforce Administrator for improvements in Salesforce to speed up Loan Approval Processing. The Salesforce Admin isconsidering using Action Plans. Which 3 process improvements can be delivered using Action Plans?

A. Action Plans enhance collaboration and productivity by automatically assigning task owners and deadlines for specific client processes.
B. Action Plans create repeatable tasks and automate the task sequences when executed
C. When you create an action plan from a template for a specific targetrecord, items that have no assigned user are assigned to the owner of that " target record.
D. Action Plans can speed up the collection of a list of documents needed for the loan application
E. Action Plans can automatically schedule the next appointment with the Advisor.


問題 #2

In Financial Services Cloud, what is the criteria for commas and symbols to be displayed correctly on the Financial Account Summary component?

A. User's locale must match user's currency.
B. User currency must match org default currency.
C. Account currency must match org default currency.
D. User's locale and language must match user's currency.


問題 #3

The Compliant Data Sharing (CDS) feature lets administrators and compliance managers configure advanced data-sharing rules so that they can improve compliance with regulations and company policies.
Which three things should be considered when implementing CDS in Financial Services Cloud (FSC)?

A. To disable CDS for an object, any Participant Roles associated with that object must be deleted first.
B. Users above the record owner in the Role Hierarchy and non-record owners with Edit access granted through CDS have the same ability/access as record owners,
C. CDS in FSC allows record owners to grant access to their records to other FSC users.
D. To get the benefits of CDS, administrators must set organization-wide sharing settings for supported objects to the Private access model.
E. CDS can only be applied to FSC objects and Account and Opportunity objects.


問題 #4

How are identification documents, other assets, liabilities, goals, and revenue modeled, in an existing Financial Services Cloud org using the individual account model?

A. Document, Note, and Attachment objects are used to represent other assets, liabilities, and goals. In the individual model, these objects are related to the person account.
B. Custom obiects are used to represent other assets, liabilities, and goals. In the individual model, these objects are related to the Account oJ Nj.
C. Assuming there are no other issues, what should happenwhen the administrator uploads the import file?
The Attachment object is used to represent other assets, liabilities, and goals. In the individual model, these attachments are related to the Account object.
D. An administrator is logged in to Data Loader with their own credentials to insert new Business Account records into their Salesforce environment. They forget to specify the Account Owner field in the import file.


問題 #5

A consultant is looking to create a guided screen to be used by customer service agents answering the phone to authenticate the caller and positively identify them. The agent will ask the caller to provide their full name and the last four digits of their social security number, which is not stored in Salesforce. The agent will enter the provided information into a form, and upon clicking submit, a web service call is made to an external authentication service to authenticate the caller.
What should the consultant do to fulfill the needed requirements?

A. Create a Canvas application for the Authentication module.
B. Create a Lightning web component.
C. Create an OmniScript flow.
D. Create a screen flow.


解説:

問題 #1
正解: A、B、C
問題 #2
正解: A
問題 #3
正解: C、D、E
問題 #4
正解: C
問題 #5
正解: D

AP-208 関連試験
AP-209 - Advanced Field Service Accredited Professional
AP-216 - Marketing Cloud Personalization Accredited Professional
Marketing-Cloud-Personalization - Marketing Cloud Personalization Accredited Professional Exam
Advanced-Cross-Channel - Salesforce Advanced Cross Channel Accredited Professional
AP-213 - Manufacturing Cloud Accredited Professional
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。