HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce ARC-101 問題集

ARC-101

試験コード:ARC-101

試験名称:Design and Build Integration Solutions

最近更新時間:2025-09-30

問題と解答:全108問

ARC-101 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集ARC-101 資格取得

質問 1:
Northern Trail Outfitters has a requirement to encrypt few of widely used standard fields. They also want to be able to use these fields in workflow rules.
Which security solution should an Integration Architect recommend to fulfill the business use case?
A. Classic Encryption
B. Cryptography Class
C. Data Masking
D. Platform Shield Encryption
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
The director of customer service at Northern Trail Outfitters (NTO) wants to capture and trend specific business events that occur in Salesforce in real time. The metrics will be accessed in an ad-hoc manner using an external analytics system. The events that are of interest are:
A customer has initiated a product exchange via a Case A customer service rep clicks on the "Authorize Exchange Product" menu item on the Case A customer has initiated a subscription cancellation via a Case A customer service rep clicks on the "Initiate Refund" menu item on the Case Which two solutions will meet these business requirements?
Choose 2 answers
A. Case Workflow Rule that sends an Outbound Message.
B. Case after insert Trigger that publishes a Platform Event.
C. Custom Apex controller that publishes a Platform Event.
D. Case after insert Trigger that executes a callout.
正解:B,C

質問 3:
A customer's enterprise architect has identified requirements around caching, queuing, error handling, alerts, retries, event handling, etc. The company has asked the Salesforce integration architect to help fulfill such aspects with their Salesforce program.
Which three recommendations should the Salesforce integration architect make?
Choose 3 answers
A. Event handling processes such as writing to a log, sending an error or recovery process, or sending an extra message, can be assumed to be handled by middleware.
B. Message transformation and protocol translation should be done within Salesforce.
Recommend leveraging Salesforce native protocol conversion capabilities as middle watools are NOT suited for such tasks
C. Provide true message queueing for integration scenarios (including orchestration,process choreography, quality of service, etc.) given that a middleware solution is required.
D. Transform a fire-and-forget mechanism to request-reply should be handled bymiddleware tools (like ETL/ESB) to improve performance.
E. Event handling in a publish/subscribe scenario, the middleware can be used to route requests or messages to active data-event subscribers from active data-event publishers.
正解:A,C,E

質問 4:
An integration architect needs to build a solution that will be using the Streaming API, but the data loss should be minimized, even when the client re-connects every couple of days.
Which two types of Streaming API events should be considered?
Choose 2 answers
A. Generic Events
B. PushTopic Events
C. Change Data Capture Events
D. High Volume Platform Events
正解:C,D

質問 5:
Northern Trail Outfitters (NTO) has an affiliate company that would like immediate notifications of changes to opportunities in the NTO Salesforce instance. The affiliate company has a CometD client available.
Which solution is recommended in order to meet the requirement?
A. Create a PushTopic update event on the Opportunity Object to allow the subscriber to react to the streaming API.
B. Configure External Services to call the subscriber in Apex in the Onchange Trigger event as part of the flow.
C. A Implement a polling mechanism in the client that calls the SOAP API getupdated method to get the ID values of each updated record.
D. Create a connected app in the affiliate org and select the "Accept CometD API Requests".
正解:A

質問 6:
An enterprise architect has requested the Salesforce Integration architect to review the following (see diagram & description) and provide recommendations after carefully considering all constraints of the enterprise systems and Salesforce platform limits.

* About 3,000 phone sales agents use a Salesforce Lightning UI concurrently to check eligibility of a customer for a qualifying offer.
* There are multiple eligibility systems that provides this service and are hosted externally. However, their current response times could take up to 90 seconds to process and return (there are discussions to reduce the response times in future, but no commitments are made).
* These eligibility systems can be accessed through APIs orchestrated via ESB (MuleSoft).
* All requests from Salesforce will have to traverse through customer's API Gateway layer and the API Gateway imposes a constraint of timing out requests after 9 seconds.
Which three recommendations should be made?
Choose 3 answers
A. Use Continuation callouts to make the eligibility check request from Salesforce from Lightning UI at page load.
B. Implement a 'Check Update' button that passes a requestID received from ESB (user action needed).
C. When responses are received by Mule, create a Platform Event in Salesforce via Remote-Call-In and use the empAPI in the lightning UI to serve 3,000 concurrent users.
D. ESB (Mule) with cache/state management to return a requestID (or) response if available from external system.
E. Recommend synchronous Apex call-outs from Lightning UI to External Systems via Mule and implement polling on API gateway timeout.
正解:A,B,D

質問 7:
Northern Trail Outfitters (NTO) uses Salesforce to track leads, opportunities and order details that convert leads to customers. However, Orders are managed by an external (remote) system. Sales representatives want to view and update real-time order information in Salesforce. NTO wants the data to only persist in the external system.
Which type of Integration should an architect recommend to meet this business requirement?
A. Data Visualization
B. Process Orchestration
C. Data Synchronization
D. Batch Processing
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Universal Containers is a global financial company that sells financial products and services.
There is a daily scheduled Batch Apex job that generates invoice from a given set of orders.
UC requested building a resilient integration for this batch apex job in case the invoice generation fails.
What should an integration architect recommend to fulfill the requirement?
A. Build Batch Retry & Error Handling using BatchApexErrorEvent.
B. Build Batch Retry & Error Handling in the middleware.
C. Batch Retry & Error Handling report to monitor the error handling.
D. Build Batch Retry & Error Handling in the Batch Apex Job itself.
正解:A

TopExamは君にARC-101の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Salesforce ARC-101 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Understand Use Cases for a Request and Reply Pattern
  • Work with Large Data Volumes Using BULK API
トピック 2
  • Build Event-Driven Applications Using Change Data Capture
  • Understand the Benefits of Using Named Credentials
トピック 3
  • Understand Use Cases for a Data Virtualization Pattern
  • Create External Applications Using SOAP API
トピック 4
  • Integrate Data from an External Data Source Using Salesforce Connect
  • Encrypt Your Data at Rest Using Salesforce Shield Platform Encryption
トピック 5
  • Understand When to Use Remote Site Settings
  • Call External APIs Programmatically Using Callouts
トピック 6
  • Understand Use Cases for a UI Update Based on Data Changes Pattern
  • Understand the Importance of Integration

参照:https://trailheadacademy.salesforce.com/classes/arc101-design-and-build-integration-solutions?_ga=2.63847087.1032024398.1661257115-1117212896.1661257115#

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce ARC-101をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce ARC-101をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce ARC-101を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のARC-101問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce ARC-101を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のARC-101問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Salesforce ARC-101サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料ARC-101サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのARC-101問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

ARC-101試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のSalesforce ARC-101を利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce ARC-101は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はARC-101問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

ARC-101無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce ARC-101を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

ARC-101 関連試験
Sharing-and-Visibility-Architect-JPN - Salesforce Certified Sharing and Visibility Architect (Sharing-and-Visibility-Architect日本語版)
B2C-Commerce-Architect - Salesforce Certified B2C Commerce Architect
Sharing-and-Visibility-Architect - Salesforce Certified Sharing and Visibility Architect
Heroku-Architect - Salesforce Certified Heroku Architect
Sharing-and-Visibility-Designer - Salesforce Certified Sharing and Visibility Designer
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。