HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CIPS L5M6 問題集

L5M6

試験コード:L5M6

試験名称:Category Management

最近更新時間:2025-10-07

問題と解答:全92問

L5M6 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集L5M6 資格取得

質問 1:
Claudio wants to limit risks from supplier financial instability. Which two actions are most effective?
A. Have contingency plans in place
B. Contract smaller businesses and start-ups
C. Use fewer suppliers
D. Limit spend with one supplier to 30% of external spend
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Francis is a Category Manager within a large agricultural company which has over 10 categories. He believes that the Category with the largest spend (in £) is the most important category to the business. Is he correct?
A. Yes - Categories with larger budgets buy more important items
B. No - This fails to address the importance of the item to the organisation's service / product
C. Yes - A larger spend signifies that the category is buying larger volumes of items than other categories
D. No - All categories are equally as important to the business
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Penelope works for an international manufacturer. Which categories are most likely to be outsourced?
A. Warehousing
B. Facilities management
C. Marketing services
D. Raw materials
E. Operations
正解:B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Jonah is a Procurement Specialist responsible for a sub-category of work which includes procuring skilled labour for construction. Sub-categories can also be known as what within a Category?
A. Lots
B. Commodities
C. Divisions
D. Sets
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Joan is a Category Manager at a packaging plant. She is creating a profile of the category she manages in order to identify the spend category. By obtaining data on her Category, which of the following will Joan be able to do?
A. Prepare projections and budgets for the future
B. Find alternative suppliers
C. Benchmarking
D. Competitive supplier selection
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
In order for Category Management to succeed, is business commitment and stakeholder buy-in essential?
A. Yes - because it is tactical and requires cross-functional teamwork
B. No - categories work independently of each other
C. Yes - must be endorsed and supported by top management
D. No - commitment is only required for high-spend categories
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A category which includes raw materials required in large quantities and high volumes is often known as what?
A. Primary Category
B. Demand Category
C. Direct Category
D. House Category
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Workshops, safety facilities, and design engineers are indirect costs associated with which industry?
A. Retail
B. Agriculture
C. Services
D. Construction
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Polygon Ltd is a buyer of components. Jeff, a Category Manager at Polygon, is analysing buyer strength in this marketplace to determine his procurement strategy. Which of the following would increase buyer strength?
A. Placing larger order quantities
B. Fewer suppliers in the marketplace
C. High level of inflation
D. Low levels of substitute
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のCIPS L5M6を利用すれば試験に合格できます

弊社のCIPS L5M6は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はL5M6問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

L5M6無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCIPS L5M6を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCIPS L5M6をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCIPS L5M6をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCIPS L5M6を持っていることを保証します。

TopExamは君にL5M6の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料CIPS L5M6サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料L5M6サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのL5M6問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

L5M6試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のL5M6問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCIPS L5M6を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のL5M6問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

CIPS Category Management 認定 L5M6 試験問題:

1. On the BCG Matrix, what is a cash cow?

A) High market share, high market growth
B) Low market share, high market growth
C) Low market share, low market growth
D) High market share, low market growth


2. Francis is a Category Manager within a large agricultural company which has over 10 categories. He believes that the Category with the largest spend (in £) is the most important category to the business. Is he correct?

A) Yes - Categories with larger budgets buy more important items
B) No - This fails to address the importance of the item to the organisation's service / product
C) Yes - A larger spend signifies that the category is buying larger volumes of items than other categories
D) No - All categories are equally as important to the business


3. Ted is a potato farmer from Devon. He sells his potatoes to many local customers including restaurants, wholesalers and manufacturers. For one customer, Ted is keen to drive a premium price for his potatoes as he is confident the customer can afford to pay more. What type of customer is this to Ted?

A) Nuisance
B) Core
C) Exploitable
D) Development


4. Trydo Ltd is an industrial engineering company and is currently assessing its supplier base. Below are descriptions of four of its major suppliers:
* Supplier 1: This supplier has a large share of the market and the market in which it operates is growing. However, the supplier's own costs have increased by 36% over the past 12 months due to raw material price increases.
* Supplier 2: The market is fast growing but as a new supplier to the marketplace, Supplier 2's market share is still relatively low. Trydo is concerned about this supplier's long-term financial situation as the company has taken out many loans and a large mortgage.
* Supplier 3: This supplier operates in a small marketplace, but is a strong player with a sizable market share. Although this isn't of concern to Trydo, having recently run an Acid Test, it is believed that Supplier 3's current liabilities are four times greater than its assets.
* Supplier 4: The market Supplier 4 operates in is shrinking and Supplier 4 already has a low market share. The main issue is Capital Management as stock turnover, debtor days and are becoming prolonged. There have been several complaints about performance.
Task:
Complete the table below. You are required, for each supplier, to determine the product category on the BCG Matrix and to identify the main area of financial concern. Each response should only be used once.


5. "Survival of the fittest" is a concept in supplier relationships. Which of the following does it describe?

A) Low focus on pricing, low focus on relationships
B) High focus on pricing, low focus on relationships
C) Low focus on pricing, high focus on relationships
D) High focus on pricing, high focus on relationships


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: メンバーにのみ表示されます
質問 # 5
正解: B

L5M6 関連試験
L6M10 - Global Logistics Strategy
L6M2 - Global Commercial Strategy
L5M1 - Managing Teams and Individuals
L6M5 - Strategic Programme Leadership
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。