HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Nutanix NCSE-Core 問題集

NCSE-Core
NCSE-Core日本語版
「クリックして表示

試験コード:NCSE-Core

試験名称:Nutanix Certified Systems Engineer-Core (NCSE-Core)

最近更新時間:2025-09-29

問題と解答:全198問

NCSE-Core 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集NCSE-Core 資格取得

質問 1:
Which two targets are valid options when selecting a remote site to Prism? (Choose Two)
A. XI Cloud Services
B. Tape Library
C. Cloud
D. Physical Cluster
E. Network attached storage
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Based on their current workload. a customer request the systems engineer to create a solution that does not exceed 80% CPU utilization when a node is placed in maintenance mode (N+0) When creating the Sizer Scenario in Automatic Mode, how can the systems engineer accomplish this?
A. Modify the solution by adding compute only nodes to the cluster
B. Select a higher-end processor when defining the workload.
C. Customize the CPU threshold in the scenario's sizing options.
D. Use Customize to increase the CPU Core count until the CPU utilization is 80%
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
An administrator protected a DB VM running on a Nutanix cluster with NearSync Replication, which schedules to repeat every 15 minutes to a second site. The daily change rate is low. During nightly backup, the replication windows is missed due to write volume. Which two options describe the expected behaviour?
(choose two)
A. The administrator needs to re-enable it manually
B. The system continuously tries to get to the NearSync schedule.
C. Protection Domain transitions back to hourly schedule.
D. NearSync stops working and fails over to the remote site.
正解:B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A customer performs a 1-click, non-disruptive upgrade on a 3-node Nutanix cluster. While the CVM on Node A is rebooting, a VM on Node A overwrites an existing block of data. How does Nutanix AOS ensure data integrity during the upgrade?
A. AOS writes two copies across the remaining nodes to maintain resiliency
B. AOS only overwrite the available copy and waits until the original copy is back online before restoring resiliency
C. AOS marks the replica as read only and waits until the original replica is back online to prevent corruption.
D. AOS leverages Erasure Coding to maintain resiliency.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
An administrator needs to report on any alerts generated by a Nutanix cluster that affected the cluster's availability over the past 10 days.
Which method should be used to locate these events?
A. On the Health dashboard, use the Log Collector to export data based on time stamp.
B. On the Alerts dashboard, filter based on Impact Type and the desired Time Range.
C. Configure an Alert Policy to generate an email with the data on the Health dashboard.
D. Export the cluster event log to a CSV on the Alerts dashboard.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
An administrator is deploying several new application VMs to a Nutanix Cluster. The application is very transactional with a 28/72 random, read/write ratio. What should the administrator do?
A. Add one large SSD to each node and enable Flash Mode for the VMs.
B. Add a minimum of four SSDs to each node to ensure all write go to the SSDs.
C. Add a minimum of four virtual disks to each VM and aggregate them on guest OS level.
D. Add one large virtual disk to each VM and use it for all application data.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A customer intends to build out their VDI environment over a period of 18 months. They require a consistent user experience as their numbers grow. what element of the Nutanix WebScale architecture would a systems engineer discuss with them?
A. No single point of failure
B. All intelligence in software
C. Nutanix can run on multiple hardware vendor platforms
D. Linear performance with predictable scaling
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のNCSE-Core問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のNutanix NCSE-Coreをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたNutanix NCSE-Coreをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のNutanix NCSE-Coreを持っていることを保証します。

弊社は無料Nutanix NCSE-Coreサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料NCSE-Coreサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのNCSE-Core問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

NCSE-Core試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にNCSE-Coreの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のNutanix NCSE-Coreを利用すれば試験に合格できます

弊社のNutanix NCSE-Coreは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はNCSE-Core問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

NCSE-Core無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のNutanix NCSE-Coreを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のNCSE-Core問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のNutanix NCSE-Coreを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Nutanix Certified Systems Engineer-Core (NCSE-Core) 認定 NCSE-Core 試験問題:

1. How should an administrator correct an SSL error when connecting to a Nutanix cluster?

A) Add the SSL certificate to the workstation's trusted people store
B) Add the SSL certificate to an AD group policy applied to all computer objects
C) Create a new SSL certificate for the cluster signed by an AD certificate authority
D) Create a new self-signed certificate for the cluster with a 4096 bit key


2. An SE is performing a sizing exercise for a large financial institution.
They plan to move 8000 VMs to Nutanix AHV manage those clusters using Prism Central.
Which sizing configuration should the SE use for each Prism Central VM?

A) 4 vCPU / 16gig MEM /500 gig Storage
B) 8 vCPU / 32gig MEM /2500 gig Storage
C) 2 vCPU / 8gig MEM /200 gig Storage
D) 10 vCPU / 48gig MEM /3500 gig Storage


3. During an initial discussion. a prospective customer indicates they are strongly considering vSAN for their HCI initiative. The prospect's workloads are mostly read-intensive and they have over 1PB of archival data.
The prospect expects to save on costs using storage efficiencies that their existing platform does not support.
Which two Nutanix differentiators should the systems engineer discuss? (Choose two.)

A) Volume Group Load Balancing
B) Data Locality
C) CVM Autopathing
D) Compression on Hybrid Nodes


4. ABC Corp currently has 50 VMs currently running in production and is interested in sizing a DR cluster. The RTO is 4 hours and the RPO is 2 hours .
Each VM has 100GB of data, with a 5% daily change rate .for retention the customer wants to keep 2 weeks of snaps on the DR cluster.
What is the minimum amount of storage capacity for the remote cluster to meet the customer's data retention

A) 10TB to 11TB
B) 14TB to 15T
C) 6TB to 7TB
D) 8TB to 9TB


5. An administrator is migrating ESXi VMs to a Nutanix AHV cluster. The VM data is available to the AHV system.
Which process must the administrator complete below AHV VMs can be create?

A) Import the VM's -flad.vmdk files using the Image Service
B) Rename the -flat.vmdk files for the VM based on the VM UUID
C) Import the VM's .nvram file using the Image Service
D) Import the VMs .vmx file using the Image Service


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: B、D
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: A

NCSE-Core 関連試験
NCSE-Core-JPN - Nutanix Certified Systems Engineer-Core (NCSE-Core日本語版)
NCSR-Level-2 - Nutanix Certified Sales Representative (NCSR): Level2
NCSE-Level-2 - Nutanix Certified Systems Engineer (NCSE): Level 2
NCSC-Level-2 - Nutanix Certified Services Consultant (NCSC): Level 2
NCSC-Level-1 - Nutanix Certified Services Consultant (NCSC): Level 1
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。