HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce Nonprofit-Cloud-Consultant 問題集

Nonprofit-Cloud-Consultant
Nonprofit-Cloud-Consultant日本語版
「クリックして表示

試験コード:Nonprofit-Cloud-Consultant

試験名称:Salesforce Certified Nonprofit Cloud Consultant Exam

最近更新時間:2026-07-03

問題と解答:全175問

Nonprofit-Cloud-Consultant 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Nonprofit-Cloud-Consultant 資格取得

質問 1:
A large nonprofit is a social enterprise that functions like a for-profit corporation. The funding the nonprofit tracks in Salesforce only comes from corporations. The nonprofit needs to manage Leads and track its Opportunity pipeline. Which account model should the consultant recommend?
A. Individual Account Model in NPSP
B. One-to-One Account Model in NPSP
C. Person Account Model without NPSP
D. Standard Account Model without NPSP
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A nonprofit organization processed a gift batch, but the Gift Batch Status is updated to Partially Processed; Failed.
Which step should be performed to successfully process the batch?
A. Process a dry run of the batch.
B. Resolve the Gift Entry errors and process the batch again,
C. Manually set the Gill Gatch Status to Processed.
正解:B

質問 3:
A nonprofit organization provides food baskets and rental assistance. The organization wants to group these benefits as goods and monetary assistance within the same program. Which Nonprofit Cloud object should the organization use to group the items?
A. Program Enrollment
B. Benefit Type
C. Benefit Disbursement
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A nonprofit organization associates a Gift Commitment to a Gift Designation in Nonprofit Cloud.
What occurs when a Gift Transaction is added to the Gift Commitment?
A. The designation is inherited from the Gift Commitment, and the designation can be changed,
B. The designation is inherited from the Gift Commitment, but the designation cannot be changed,
C. The designation its not inherited, and the designation can be added.
正解:A

質問 5:
A consultant creates 4 Data Processing Engine definition and activates the definition.
What should be used to schedule the definition?
A. Schedule Builder
B. An Apex trigger
C. A Flow
正解:C

質問 6:
A nonprofit is loading 5 million donation history records into Salesforce from a payment processing system.
What should the consultant do to ensure the data load is successful?
A. Deploy a Custom Apex Class with TDTM.
B. Temporarily disable TDTM Trigger Handlers.
C. Create an Apex Test Class.
D. Disable Data Validation Rules.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A nonprofit offers courses that grant teachers credit toward maintaining their teaching certification. Teachers can enroll in an annual cohort to complete the course modules together. The nonprofit needs to track the courses each teacher completes and the credits awarded to them. Which solution should a consultant recommend?
A. Program Management Module
B. Self-Service Portal
C. Service Cloud
D. Engagement Plans
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
The system administrator at a nonprofit wants to use Advanced Mapping for regular data imports of constituent and donation data. What is an important consideration of Advanced Mapping?
A. The target objects must directly relate to Accounts, Contacts, or Opportunities.
B. The target fields can only be text, currency, number, date or address fields.
C. Checkbox fields are unavailable to map to as target fields.
D. The target objects must be NPSP objects.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A Nonprofit Cloud Administrator for a human services nonprofit organization needs to enable program teams to track client interactions and notes in Nonprofit Claud. Due te the sensitive nature of same of the client interactions, the Administrator must ensure that other program teams cannot see the mental health team's client interactions.
What should the Administrator configure in Nonprofit Cloud to set this up for the program teams?
A. Enable Interaction Summaries and configure Compliant Data Sharing.
B. Enable Interaction Summaries and set up Restriction Rules for the Interaction abject
C. Enable Notes. Set up Sharing Rules and Restriction Rules for the Notes object.
正解:B

弊社は無料Salesforce Nonprofit-Cloud-Consultantサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Nonprofit-Cloud-Consultantサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのNonprofit-Cloud-Consultant問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Nonprofit-Cloud-Consultant試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce Nonprofit-Cloud-Consultantをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce Nonprofit-Cloud-Consultantをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce Nonprofit-Cloud-Consultantを持っていることを保証します。

弊社のSalesforce Nonprofit-Cloud-Consultantを利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce Nonprofit-Cloud-Consultantは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はNonprofit-Cloud-Consultant問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Nonprofit-Cloud-Consultant無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce Nonprofit-Cloud-Consultantを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にNonprofit-Cloud-Consultantの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のNonprofit-Cloud-Consultant問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Salesforce Nonprofit-Cloud-Consultant 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Analytics: This topic explains the suitable analytics solution including, reports, dashboards, tableau and Tableau CRM in Nonprofit Cloud.
トピック 2
  • Implementation Strategies and Best Practices: The topic discusses facilitating a successful Nonprofit Cloud consulting engagement, creating user stories, changing a management process, and implementing the appropriate testing and deployment strategy.
トピック 3
  • Integration and Data Management: This topic discusses duplicating management tools and implementing data migration.
トピック 4
  • Nonprofit Cloud Product Configuration: It covers NPSP Settings for people management, fundraising features, Nonprofit Cloud application, and Salesforce release window.
トピック 5
  • Domain Expertise: This topic focuses on appropriate Salesforce solutions for fundraising, for marketing, and for program.

参照:https://trailheadacademy.salesforce.com/certificate/exam-nonprofit-cld-consultant-npc---NP-Con-102

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のNonprofit-Cloud-Consultant問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce Nonprofit-Cloud-Consultantを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Nonprofit-Cloud-Consultant 関連試験
Nonprofit-Cloud-Consultant-JPN - Salesforce Certified Nonprofit Cloud Consultant Exam (Nonprofit-Cloud-Consultant日本語版)
NP-Con-102 - Salesforce Certified Nonprofit Cloud Consultant (NPC)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。