HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

Salesforce OmniStudio-Consultant 問題集

OmniStudio-Consultant
OmniStudio-Consultant日本語版
「クリックして表示」

試験コード:OmniStudio-Consultant

試験名称:Salesforce Certified OmniStudio Consultant

最近更新時間:2026-10-11

問題と解答:全217問

OmniStudio-Consultant 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集OmniStudio-Consultant 資格取得

質問 1:
Coral Cloud Resorts is designing a solution for its Experience Cloud site. The goal is to show personalized welcome messages and booking summaries to authenticated users. The OmniStudio Consultant must decide between embedding a FlexCard on a record detail page versus a site page.
Which factor is most critical for making this decision?
A. The requirement to use custom Cascading Style Sheets (CSS) for branding.
B. The data source type used by the FlexCard, such as a Data Mapper or Integration Procedure.
C. Whether the information displayed is specific to a record or general to the user.
D. The number of actions the FlexCard contains.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A company uses Expression Sets to determine product pricing. Due to the company ' s pricing schedules, there is always more than one Expression Set active at one time for a given date.
In this scenario, how will the calculation engine select which Expression Set to run?
A. Sequence
B. Date modified
C. Date created
D. Rank
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A business has the following requirements:
* Display cases for an account.
* The user should see all of the cases on the screen.
* The user should be able to create a new case from the screen.
The OmniStudio Consultant decides to use states to enable this functionality.
Which Flexcard state should the consultant use to display the cases for the account and allow the user to see the cases on the screen?
A. Edit Mode State
B. New Card State
C. Active Card State
D. Blank Card State
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A company plans to use OmniScript to digitally transform Its business. During the discovery phase of the project the team reviews all of the business processes including the Individual steps of each process. As a result of analysis, it is clear that many processes need to update contact data at different points in the process.
What solution should the consultant recommend to efficiently meet these requirements?
A. Create a FlexCard for contacts, and add an Update Contact Details OmniScript as an action.
B. Create an OmniScript to update contact data and invoke it when other OmniScripts complete.
C. Create an Integration Procedure to update contact data with " Chain OnStep " enabled and invoke it from all OmniScripts.
D. Create an OmniScript that uses the reusable property to update contact data and embed it In other OmniScripts.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A company has a legacy application to display customer information. The application currently uses custom CS / HTML to display information in the company ' s color scheme and fonts. The application also provides users will access to more than 25 processes. Recently, a new project was started to build a 360° view using FlexCards to replace the legacy application.
In this scenario, which three FlexCard features should the consultant recommend?
Choose 3 answers
A. Data tables
B. Newport Design System
C. Custom Styles
D. Actions
E. Menu elements
正解:A,C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A consultant needs to design an OmniScript to capture the following information:
* Select one payment method from a list of options
* Enter the address information with autocomplete
* Enter a phone number
Which OmniScript elements should be used to capture this information?
A. Radio, TypeAhead, and Telephone
B. Checkbox, Geolocation, and Number
C. Multi-Select. Address, and Telephone
D. Select, TypeAhead, and Number
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A consultant is tasked with migrating Calculation Matrices and Procedures as Decision Matrices and Expression Sets respectively.
What is a key consideration when migrating Calculation Matrices and Procedures?
A. Matrices can be migrated without considerations.
B. Matrices can be migrated with minimal considerations.
C. Procedures can be migrated without considerations.
D. Looping procedures cannot be migrated as expression sets.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A consultant designs a FlexCard with five card states following best practices. Four of the card states have a condition.
At runtime, if two of the states ' condition are true, which state will be displayed?
A. The first state with the highest priority closest to the top of the canvas
B. The first state with a true condition closest to the top of the canvas
C. The state closest to the top of the canvas
D. The state with a true condition that has the highest priority
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のOmniStudio-Consultant問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce OmniStudio-Consultantを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のOmniStudio-Consultant問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Salesforce OmniStudio-Consultant 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • FlexCards: This section of the exam covers explaining the capabilities, use cases, and the goal of utilizing FlexCards. It also covers designing Flex Cards to make sure that they are according to the needs of customers.
トピック 2
  • Data Tools: This section of the exam covers the explanation of the goal and advantages of Integration Procedures and DataRaptors. It also covers designing and combining processes and related DataRaptors.
トピック 3
  • Best Fit Solutioning: This section of the exam covers analyzing business needs and ensuring the solutions are designed using OmniStudio tools following best practices. It also covers how to map process requirements to OmniStudio capabilities.
トピック 4
  • OmniScript: This section explains the structure of OmniScript and the validation process of building OmniScript processes to meet the expectations of customers.

参照:https://trailheadacademy.salesforce.com/certificate/exam-omnistudio-consultant---Plat-Con-201

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce OmniStudio-Consultantをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce OmniStudio-Consultantをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce OmniStudio-Consultantを持っていることを保証します。

弊社は無料Salesforce OmniStudio-Consultantサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料OmniStudio-Consultantサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのOmniStudio-Consultant問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

OmniStudio-Consultant試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のSalesforce OmniStudio-Consultantを利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce OmniStudio-Consultantは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はOmniStudio-Consultant問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

OmniStudio-Consultant無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce OmniStudio-Consultantを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にOmniStudio-Consultantの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Salesforce Certified OmniStudio Consultant 認定 OmniStudio-Consultant 試験問題:

問題 #1
A user needs to view and interact with FlexCards and OmniScripts but should not be able to edit them.
Which permission set is appropriate for this user?

A. Modify All Data
B. OmniStudio User
C. OmniStudio Admin
D. Customize Application


問題 #2
A business needs a 360° view of their accounts, including a FlexCard to display all of the products sold to the account. The business identified 20 different data elements and 10 actions that users would need when viewing the product information. Once all of the elements were collected together on the FlexCard, it looked cluttered.
What FlexCard feature should the consultant recommend to address this issue?

A. Actions
B. Flyouts
C. States
D. Zones


問題 #3
A Data Mapper Extract retrieves a list of Cases. The requirement is to output the data in a specific, nested JSON structure:
{ " CaseDetails " : { " Info " : [...]}}
How should an OmniStudio Consultant define this complex output structure?

A. Use a Formula to construct the JSON string manually.
B. Use a Data Mapper Transform to build the hierarchy after the extraction.
C. Define the JSON Output Path in the Output Mapping tab using dot notation to construct the hierarchy.
D. The JSON structure is automatically determined by the Salesforce object structure and cannot be changed.


問題 #4
A business has the following requirements:
* Display cases for an account.
* The user should see all of the cases on the screen.
* The user should be able to create a new case from the screen.
The OmniStudio Consultant decides to use states to enable this functionality.
Which Flexcard state should the consultant use to display the cases for the account and allow the user to see the cases on the screen?

A. Edit Mode State
B. New Card State
C. Active Card State
D. Blank Card State


問題 #5
When designing OmniStudio solutions, what are two reasons that explain why Integration Procedures are recommended as the first choice of data sources for FlexCards and OmniScripts?
Choose 2 answers

A. They can retrieve Salesforce data from multiple objects faster.
B. They enable better usability in digital interactions.
C. They future-proof your front-end design.
D. They combine multiple actions into a single server call.


解説:

問題 #1
正解: B
問題 #2
正解: B
問題 #3
正解: C
問題 #4
正解: C
問題 #5
正解: C、D

OmniStudio-Consultant 関連試験
Slack-Con-201 - Salesforce Certified Slack Consultant
Analytics-Con-201 - Salesforce Certified CRM Analytics and Einstein Discovery Consultant
OmniStudio-Consultant-JPN - Salesforce Certified OmniStudio Consultant (OmniStudio-Consultant日本語版)
IPQ-435 - Build CPQ Solutions for Industries
Education-Cloud-Consultant - Salesforce Certified Education Cloud Consultant Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。