HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP P_S4FIN_1610 問題集

P_S4FIN_1610

試験コード:P_S4FIN_1610

試験名称:SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA 1610 for SAP ERP Finance Experts

最近更新時間:2025-10-05

問題と解答:全90問

P_S4FIN_1610 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集P_S4FIN_1610 資格取得

質問 1:
You are performing a legacy asset data transfer in your SAP S/4HANA system.
Your fiscal year end date is December 31.2017 and your asset transfer date is February 26 2018.
Which of the following values do you need to provide during legacy asset transfer?
Note: There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. Unplanned depredation values
B. Ordinary depreciation values
C. Revaluation value
D. Acquisition and production costs
E. Accumulated depreciation values
正解:B,D,E

質問 2:
You use document splitting and post an incoming invoice via a cost center to segment A.
You then use the Manual Reposting 01 Costa (KB11N) transaction to Repost the expense to segment B.
What happens to the segment assigned to the supplier line item in the original invoice posting?
Response:
A. The open item remains on segment A.
B. The open item is assigned to segment B when the invoice is paid.
C. The open item is assigned to segment B through reclassification at month end.
D. The open item is assigned to segment B automatically with the CO reposting.
正解:A

質問 3:
You are migrating from classic Asset Accounting to new Asset Accounting as part of your SAP S/4HANA migration. Yon have created an additional depreciation area for group currency under the chart of depredation.
What are the critical steps for fixed assets?
Note: There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. Activate the new depreciation areas for asset classes under the chart of depreciation.
B. Manually recalculate depreciation for the new depreciation area.
C. Activate the new depreciation areas for the individual assets for the respective company codes.
D. Update G/L accounts for the new depreciation area for the chart of depreciation.
E. Update the depredation key for the new depreciation area.
正解:A,B,D

質問 4:
What customizing option is available during the conversion project of an SAP ERP system with classic G?L to SAP S/4HANA 1709?
Response:
A. Implement a new currency type.
B. Introduce document splitting
C. Replace the accounts approach with the ledger approach.
D. Add an extension ledger.
正解:A

質問 5:
Which of the following roles are delivered as business partner roles?
Note: There are 3 correct answers to this question
Response:
A. Suppliers
B. Bank accounts
C. Distribution channels
D. Employees
E. Banks
正解:A,D,E

質問 6:
You are using SAP S/4HANA with account-based profitability analysis. For which objects can you activate derivation of profitability characteristics for G/L line items, without profitability segment'?
Response:
A. Production orders
B. Suppliers
C. Fixed assets
D. Materials
正解:A

質問 7:
Your customer uses SAP ERP on any database with EHP 8, classic G/L with accounts approach, and more than 10 years' worth of dat a. What can you do in separate projects before the SAP S/4HANA conversion to reduce the complexity of your conversion project?
Note: There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. Adopt new Asset Accounting.
B. Create a backup.
C. Implement an archiving project.
D. Launch customer-vendor integration for the business partner.
正解:B,C

質問 8:
You need to select the Apply Account Assignments Statistically in Fixed Asset Account/Material Account checkbox in a G/L account master record for an assert G/L account, but thise field is currently, NOT available.
What could be the reasons for this behavior?
Note: There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. The G/L account is NOT maintained in the account determination for materials management.
B. The G/L account is NOT maintained in the account determination of fixed asset accounting.
C. The G/L account is NOT a reconciliation account type for assets.
D. The G/L account is NOT maintained in the account determination for real-time integration with CO.
正解:A,B

質問 9:
You need to create a new user-defined characteristic in account based CO-PA and must ensure that is part of the universal journal entry.
Which actions do you have to perform?
Note: There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. Activate the CO-PA append structure in ACDOCA.
B. Create the user-defined characteristic and add it to the operating concern.
C. Maintain the proper derivation rules in transaction KEDR.
D. Generate the operating concern.
正解:B,D

TopExamは君にP_S4FIN_1610の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

SAP P_S4FIN_1610 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Architecture Overview of Fina
トピック 2
  • Asset Accounting Configuration in SAP Accounting Powered by SAP HANA
トピック 3
  • Management Accounting Configuration in SAP Accounting Powered by SAP HANA
トピック 4
  • Financial Accounting Configuration in SAP Accounting Powered by SAP HANA

参照:https://training.sap.com/certification/p_s4fin_1610-sap-certified-application-professional---financials-in-sap-s4hana-1610-for-sap-erp-finance-experts-g/

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のP_S4FIN_1610問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP P_S4FIN_1610を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のSAP P_S4FIN_1610を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP P_S4FIN_1610は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はP_S4FIN_1610問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

P_S4FIN_1610無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP P_S4FIN_1610を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のP_S4FIN_1610問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料SAP P_S4FIN_1610サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料P_S4FIN_1610サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのP_S4FIN_1610問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

P_S4FIN_1610試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP P_S4FIN_1610をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP P_S4FIN_1610をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP P_S4FIN_1610を持っていることを保証します。

P_S4FIN_1610 関連試験
P-S4FIN-1610 - SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA 1610 for SAP ERP Finance Experts
P-S4FIN-2021-Deutsch - Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts (P_S4FIN_2021 Deutsch Version)
P-S4FIN-2021 - Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts
P_HCMWPM_65 - SAP Certified Application Professional - HCM Workforce Process Management with SAP ERP 6.0 EHP5
P_SRM_71 - SAP Certified Application Professional - Supplier Relationship Mgt. with SAP SRM7.0 EHP 1
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。