HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce Plat-Arch-203 問題集

Plat-Arch-203
Plat-Arch-203日本語版
「クリックして表示

試験コード:Plat-Arch-203

試験名称:Salesforce Certified Platform Identity and Access Management Architect

最近更新時間:2026-07-08

問題と解答:全246問

Plat-Arch-203 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Plat-Arch-203 資格取得

質問 1:
An Identity architect works for a multinational, multi-brand organization. As they work with the organization to understand their Customer Identity and Access Management requirements, the identity architect learns that the brand experience is different for each of the customer's sub-brands and each of these branded experiences must be carried through the login experience depending on which sub-brand the user is logging into.
Which solution should the architect recommend to support scalability and reduce maintenance costs, if the organization has more than 150 sub-brands?
A. Create a separate Salesforce org for each sub-brand so that each sub-brand has complete control over the user experience.
B. Assign each sub-brand a unique Experience ID and use the Experience ID to dynamically brand the login experience.
C. Create a community subdomain for each sub-brand and customize the look and feel of the Login page for each community subdomain to match the brand.
D. Use Audiences to customize the login experience for each sub-brand and pass an audience ID to the community during the OAuth and Security Assertion Markup Language (SAML) flows.
正解:B

質問 2:
A manufacturer wants to provide registration for an Internet of Things (IoT) device with limited display input or capabilities.
Which Salesforce OAuth authorization flow should be used?
A. OAuth 2.0 User-Agent Flow
B. OAuth 2.0 Asset Token Flow
C. OAuth 2.0 Device Flow
D. OAuth 2.0 JWT Bearer How
正解:C

質問 3:
What are three capabilities of Delegated Authentication? Choose 3 answers
A. It can be assigned by Profiles.
B. It can connect to SOAP services.
C. It can connect to REST services.
D. It can be assigned by Permission Sets.
E. It can be assigned by Custom Permissions.
正解:B,C,D

質問 4:
An Identity and Access Management (IAM) Architect is recommending Identity Connect to integrate Microsoft Active Directory (AD) with Salesforce for user provisioning, deprovisioning and single sign-on (SSO).
Which feature of Identity Connect is applicable for this scenano?
A. Identity Connect can be deployed as a managed package on salesforce org, leveraging High Availability of Salesforce Platform out-of-the-box.
B. When Identity Connect is in place, if a user is deprovisioned in an on-premise AD, the user's Salesforce session Is revoked Immediately.
C. If the number of provisioned users exceeds Salesforce licence allowances, identity Connect will start disabling the existing
D. When configured, Identity Connect acts as an identity provider to both Active Directory and Salesforce, thus providing SSO as a default feature.
正解:B

質問 5:
Universal Containers (UC) has implemented SAML-based SSO solution for use with their multi-org Salesforce implementation, utilizing one of the the orgs as the Identity Provider. One user is reporting that they can log in to the Identity Provider org but get a generic SAML error message when accessing the other orgs. Which two considerations should the architect review to troubleshoot the issue? Choose 2 answers
A. The Federation ID must is case sensitive
B. The Federation ID must be populated on the user record.
C. The Federation ID must be in the form of an email address.
D. The Federation ID must be a valid Salesforce Username
正解:A,B

質問 6:
A third-party app provider would like to have users provisioned via a service endpoint before users access their app from Salesforce.
What should an identity architect recommend to configure the requirement with limited changes to the third-party app?
A. Create Canvas app in Salesforce for third-party app to provision users.
B. Use Salesforce identity with Security Assertion Markup Language (SAML) for provisioning users.
C. Use a connected app with user provisioning flow.
D. Redirect users to the third-party app for registration.
正解:C

質問 7:
The security team at Universal Containers (UC) has identified exporting reports as a high-risk action and would like to require users to be logged into Salesforce with their Active Directory (AD) credentials when doing so. For all other users of Salesforce, users should be allowed to use AD Credentials or Salesforce credentials. What solution should be recommended to prevent exporting reports except when logged in using AD credentials while maintaining the ability to view reports when logged in with Salesforce credentials?
A. Use SAML Federated Authentication and Custom SAML JIT Provisioning to dynamically and or remove a permission set that grants the Export Reports Permission.
B. Use SAML federated Authentication with a Login Flow to dynamically add or remove a Permission Set that grants the Export Reports Permission.
C. Use SAML federated Authentication, treat SAML Sessions as High Assurance, and raise the session level required for exporting reports.
D. Use SAML Federated Authentication and block access to reports when accessed through a Standard Assurance session.
正解:C

質問 8:
Which two roles of the systems are involved in an environment where salesforce users are enabled to access Google Apps from within salesforce through App launcher and connected App set up? Choose 2 answers
A. Google is the identity provider
B. Google is the service provider
C. Salesforce is the service provider
D. Salesforce is the identity provider
正解:C

質問 9:
A leading fitness tracker company is getting ready to launch a customer community. The company wants its customers to login to the community and connect their fitness device to their profile. Customers should be able to obtain exercise details and fitness recommendation in the community.
Which should be used to satisfy this requirement?
A. OAuth Device Flow
B. Login Flows
C. Single Sign-On Settings
D. Named Credentials
正解:A

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のPlat-Arch-203問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce Plat-Arch-203を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のSalesforce Plat-Arch-203を利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce Plat-Arch-203は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPlat-Arch-203問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Plat-Arch-203無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce Plat-Arch-203を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPlat-Arch-203問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にPlat-Arch-203の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Salesforce Plat-Arch-203サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Plat-Arch-203サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPlat-Arch-203問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Plat-Arch-203試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce Plat-Arch-203をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce Plat-Arch-203をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce Plat-Arch-203を持っていることを保証します。

Salesforce Certified Platform Identity and Access Management Architect 認定 Plat-Arch-203 試験問題:

1. Universal Containers is creating a mobile application that will be secured by Salesforce Identity using the OAuth 2.0 user-agent flow. Application users will authenticate using username and password. They should not be forced to approve API access in the mobile app or reauthenticate for 3 months.
Which two connected app options need to be configured to fulfill this use case?
Choose 2 answers

A) Set Permitted Users to "All users may self-authorize".
B) Set Permitted Users to "Admin approved users are pre-authorized".
C) Set the Session Timeout value to 3 months.
D) Set the Refresh Token Policy to expire refresh token after 3 months.


2. An Identity and Access Management (IAM) architect is tasked with unifying multiple B2C Commerce sites and an Experience Cloud community with a single identity. The solution needs to support more than 1,000 logins per minute.
What should the IAM do to fulfill this requirement?

A) Configure community as a Security Assertion Markup Language (SAML) identity provider and enable Just-in-Time Provisioning to B2C Commerce.
B) Confirm performance considerations with Salesforce Customer Support due to high peaks.
C) Create a default account for capturing all ecommerce contacts registered on the community because personAccount is not supported for this case.
D) Configure both the community and the commerce sites as OAuth2 RPs (relying party) with an external identity provider.


3. Universal Containers (UC) is using its production org as the identity provider for a new Experience Cloud site and the identity architect is deciding which login experience to use for the site.
Which two page types are valid login page types for the site?
Choose 2 answers

A) lightning Experience Page
B) Embedded Login Page
C) Experience Builder Page
D) Login Discovery Page


4. A group of users try to access one of universal containers connected apps and receive the following error message : "Failed : Not approved for access". what is most likely to cause of the issue?

A) The users do not have the correct permission set assigned to them.
B) The use of high assurance sections are required for the connected App.
C) The salesforce administrators gave revoked the Oauth authorization.
D) The connected App setting "All users may self-authorize" is enabled.


5. Universal Containers (UC) wants to build a mobile application that will be making calls to the Salesforce REST API. UC's Salesforce implementation relies heavily on custom objects and custom Apex code. UC does not want its users to have to enter credentials every time they use the app. Which two scope values should an Architect recommend to UC? Choose 2 answers.

A) Api
B) Custom_permissions
C) Full
D) Refresh_token


質問と回答:

質問 # 1
正解: A、D
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: B、D
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: A、D

Plat-Arch-203 関連試験
Identity-and-Access-Management-Architect-JPN - Salesforce Certified Identity and Access Management Architect (Identity-and-Access-Management-Architect日本語版)
Plat-Arch-203-JPN - Salesforce Certified Platform Identity and Access Management Architect (Plat-Arch-203日本語版)
Identity-and-Access-Management-Architect - Salesforce Certified Identity and Access Management Architect
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。