HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

NCARB Project-Planning-Design 問題集

Project-Planning-Design

試験コード:Project-Planning-Design

試験名称:ARE 5.0 Project Planning & Design (PPD)

最近更新時間:2025-10-01

問題と解答:全102問

Project-Planning-Design 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Project-Planning-Design 資格取得

質問 1:
What is the primary benefit of underground detention with controlled discharge to a waterway?
A. Ensuring the protection of groundwater purity
B. Providing a new wetlands environment
C. Minimizing site improvement costs
D. Maximizing the developable site area
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
An architect has just received client approval of the Schematic Design documents for a three-story, outpatient medical clinic. The clinic is located within a mixed-use development governed by a City-approved Planned Development (PD) document. The medical clinic design utilizes standardized departmental layouts and includes outpatient clinics, as well as treatment spaces, administrative spaces and public/lobby spaces.
The site needs to accommodate four different vehicular traffic flows: patient traffic, staff traffic, service and delivery traffic, and emergency services traffic. In addition, a pedestrian plaza must connect to the mixed-use development sidewalks. The plaza must provide space for bicycle parking and will serve as the future bus stop.
The site design addresses several challenges related to building orientation. The southeast facade, with excellent visibility from the highway, is the location of all service equipment. The building entrance faces northwest, convenient to the parking but not visible from the highway.
The client believes future patient volumes will outgrow the clinic. The PD document allows for a planned Phase 2 development on the adjacent vacant site to the southwest. Phase 2 would include a second building (2 story, 80,000 BGSF) and/or a parking deck.
Other considerations for the project include:
* Protected tree requirements are defined in the PD document.
* Easy pedestrian access must be provided from Sycamore Boulevard.
* All required parking for the clinic must be accommodated on site.
* Programmed area includes 109,450 Departmental Gross Square Feet (DGSF) / 130,184 Building Gross Square Feet (BGSF).
* Exterior material percentages are dictated by the PD document and shall not exceed specific percentages for Primary and Secondary Finishes.
* All service equipment needs to be screened; see PD document for restrictions.
* Signage opportunities are important to the client.
* Acoustical privacy is a concern of the healthcare system.
The following resources are available for your reference:
* Drawings, including a perspective, plans, and exterior elevations
* Building Program, including client's departmental program and detailed program for Treatment 01 (Infusion)
* Exterior Material Cost Comparisons
* Planned Development Document
* IBC Excerpts, showing relevant code sections
* ADA Excerpts, showing relevant sections from the ADA Standards for Accessible Design After construction, the owner asks the architect to integrate sustainable features that would offset building operational costs and have minimal changes to the existing design and future development.
Which of the following sustainable features should the architect consider?
A. Ground-mounted PV panels
B. Roof-mounted PV panels
C. Building-mounted vertical sunshades
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A one-story residence in a dry climate with cold winter nights is designed with an unconditioned dirt floor crawlspace utilizing underfloor plumbing and HVAC ductwork. The owner is interested in using a concrete slab-on-grade floor instead of the pier-and-beam concrete floor over an open crawlspace as originally designed.
What are the impacts of changing the design to a slab-on-grade floor system? Check the two that apply.
A. It will allow for HVAC ductwork installation.
B. It will have warmer floors in the evenings.
C. It will allow for better moisture control.
D. It will limit the types of flooring finishes available.
E. It will have more steel reinforcing.
F. It will limit future plumbing flexibility.
正解:B,F
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
The design of a large, one-story building to be used for the storage of confidential documents is being evaluated for security. The owners wish to have as much storage space as possible.
Which of the following design strategies would be the most economical solution to maximize security?
A. Minimize building entries and windows
B. Add visual surveillance cameras
C. Increase building setbacks
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:

Refer to the exhibit (site designs A through D with tree and shrub placement and prevailing northwest winds indicated).
Which of the following site designs would best protect the structure from prevailing northwest winds?
A. Site Design D
B. Site Design C
C. Site Design A
D. Site Design B
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:

Refer to the exhibit (graph of moving walkway speed vs. nominal passengers per hour).
Based on the graphic shown, which of the following moving walkway speeds will deliver 4,500 passengers per hour utilizing a single lane?
A. 130 ft per minute
B. 110 ft per minute
C. 150 ft per minute
D. 170 ft per minute
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which of the following types of heating system would be appropriate when the design requires a very compact system that has a low initial cost, is easily zoned, and has a quick response to temperature changes?
A. Forced air
B. Electric
C. Combination forced air/hydronic
D. Hydronic
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:

Refer to the exhibit (building with wind impacting wall A, and openings shown).
For the building subjected to wind as shown, the design pressure acting on the interior face of wall A would be what?
A. Acting away from wall A only
B. Acting toward wall A only
C. Acting both toward and away from wall A
D. Zero
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
An architect is commissioned to design a lodge in a location where the water service is insufficient for a sprinkler system. The architect plans to maximize sight lines by using exposed columns and roof structure in the primary assembly space.
Which of the following systems meet these requirements? Check the three that apply.
A. 6 x 6 cedar columns with 6" light gauge "z" purlins and fire retardant treated plywood decking
B. 12" diameter peeled log columns with glulam beams and 4" wood decking
C. 8" cast-in-place concrete columns and beams and 8" precast planks
D. 3" light gauge steel columns with 6" "z" purlins and 28 gauge corrugated metal decking
E. 6" precast concrete columns, beams, and 8" precast concrete planks
F. 6" diameter steel columns with open web girders and joists
正解:A,B,F
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料NCARB Project-Planning-Designサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Project-Planning-Designサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのProject-Planning-Design問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Project-Planning-Design試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のNCARB Project-Planning-Designを利用すれば試験に合格できます

弊社のNCARB Project-Planning-Designは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はProject-Planning-Design問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Project-Planning-Design無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のNCARB Project-Planning-Designを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にProject-Planning-Designの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のNCARB Project-Planning-Designをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたNCARB Project-Planning-Designをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のNCARB Project-Planning-Designを持っていることを保証します。

NCARB Project-Planning-Design 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Project Costs & Budgeting: This section of the exam measures skills of architectural designers and assesses the ability to evaluate design alternatives based on program goals, perform cost evaluations, and manage cost considerations throughout the design process.
トピック 2
  • Building Systems, Materials, & Assemblies: This section of the exam measures skills of architectural designers and covers the understanding of building systems such as mechanical, electrical, and plumbing, along with structural and specialty systems. It also involves selecting appropriate materials and assemblies to align with program needs, budgets, and regulations.
トピック 3
  • Codes & Regulations: This section of the exam measures the skills of project architects and focuses on applying zoning laws, environmental rules, and building codes during the planning stage. Candidates are tested on how to integrate multiple regulatory requirements into a project’s design effectively.
トピック 4
  • Project Integration of Program & Systems: This section of the exam measures skills of project architects and focuses on integrating decisions about environmental conditions, codes, and building systems into one cohesive project design. It highlights how to configure the building and incorporate both program requirements and contextual conditions in a unified design approach.
トピック 5
  • Environmental Conditions & Context: This section of the exam measures skills of architectural designers and covers how to use site analysis information to determine building placement and environmental planning decisions. It emphasizes applying sustainable principles and considering the neighborhood context to guide project design.

参照:https://www.ncarb.org/pass-the-are/prepare/project-planning-design

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のProject-Planning-Design問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のNCARB Project-Planning-Designを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のProject-Planning-Design問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Project-Planning-Design 関連試験
PDD - ARE 5.0 Project Development and Documentation Exam
Project-Management - ARE 5.0 Project Management (PjM) Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。