livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:56において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

HDI QQ0-301 問題集

QQ0-301

試験コード:QQ0-301

試験名称:HDI Service Desk Manager (SDM)

最近更新時間:2025-09-30

問題と解答:全198問

QQ0-301 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集QQ0-301 資格取得

質問 1:
Customers seem reluctant to engage with SLAs. What two arguments can you use to convince them to become involved?
(Choose 2)
A. SLAs will improve working relationships.
B. SLAs allow customers the opportunity to criticise IT.
C. IT can prioritise resources to address specific requirements.
D. IT can always deliver what customers want.
E. IT will become more streamlined.
正解:A,C

質問 2:
Which is the best tool for tracking the number of abandoned calls to the Service Desk?
(Choose 1)
A. Knowledgebase.
B. Automatic call distributor.
C. Incident log.
D. Call management system.
正解:B

質問 3:
What is a primary benefit of having security policies in a Service Desk?
(Choose 1)
A. Security policies ensure that customers cannot carry out illegal transactions.
B. Security policies allow the Service Desk to stay open later.
C. Security levels are agreed, measured and monitored.
D. Security policies limit Internet access for all of the companys employees.
正解:C

質問 4:
Which is a principal activity within security management?
(Choose 1)
A. Development of security plans to meet SLAs.
B. Re-setting passwords.
C. Development of skills to control system access.
D. Development of plans for secure access to configuration items.
正解:A

質問 5:
What is the best way that a Service Desk can provide value to the company?
(Choose 1)
A. A Service Desk can best provide value to the company by becoming business centric.
B. A Service Desk can best provide value to the company by overseeing change management.
C. A Service Desk can best provide value to the company by using self-service technology.
D. A Service Desk can best provide value to the company by implementing incident and problem management processes.
正解:A

質問 6:
What is an essential key performance indicator to ensure that IT Service Continuity Management is kept up to date?
(Choose 1)
A. Regular IT service continuity testing.
B. Regular inspection of the third party contractor process.
C. Clearly documented IT Service Continuity Management procedures.
D. Backup logs of key business data files.
正解:A

質問 7:
What is the most likely benefit of using IT asset management?
(Choose 1)
A. IT asset management allows you to determine the total cost of ownership for the Service Desk.
B. IT asset management minimises the impact that changes have on customers.
C. IT asset management improves the accuracy of the knowledgebase.
D. IT asset management protects the Service Desks assets in the event of a disaster.
正解:A

質問 8:
What are three purposes of a customer satisfaction survey?
(Choose 3)
A. Identify new services or products that customers indicate they require.
B. Find out what customers think of IT services.
C. Find out if the customers are talking to outsourcing companies.
D. Benchmark customer satisfaction.
E. Identify the quality of customer usage of IT Services.
正解:A,B,D

質問 9:
What is the key benefit of telephone support?
(Choose 1)
A. It minimises the need for desk side support.
B. It provides an effective barrier against emotions.
C. It tells you about the customers emotional state.
D. It is faster than self-service.
正解:C

QQ0-301 関連試験
HD0-400 - HDI Qualified Customer Support Specialist
QQ0-300 - HDI qulilfied help desk manager(hdm)
QQ0-400 - HDI qualified customer supprot specialist(css)
HD0-200 - HDI Qualified Help Desk Senior Analyst
QQ0-200 - HDI qualified help desk senior analyst(hdsa)
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a