Leave a message
livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:55において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SHRM SHRM-CP 問題集

SHRM-CP

試験コード:SHRM-CP

試験名称:Society for Human Resource Management Certified Professional

最近更新時間:2025-10-07

問題と解答:全450問

SHRM-CP 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集SHRM-CP 資格取得

質問 1:
Which of the following was a consequence of the Workforce Investment Act?
A. Labor unions were encouraged to cooperate with management on worker training.
B. The creation of comprehensive training centers for workers and employers
C. Workers must be given 60 days notice before plant closing.
D. A Mass layoff was defined as either 500 employees or 33% of workforce.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which of the following is a voluntary deduction from gross earnings?
A. state income tax
B. Medicare
C. 401(k) contribution
D. Social Security
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
The development section of a large energy company is in the process of overhauling its risk management program. In particular, the development section expects to assemble a new risk management program that takes previous situations more carefully into account. The head of the development company has contacted the human resources department for advice. What is the role of the human resources professional in this situation?
A. Recommend a training program for employees of the development section to implement the risk management program
B. Provide the development section of the company with documentation that details current legal requirements for risk management
C. Establish parameters for the development section to begin assembling its new risk management program
D. Remain in contact with the department and ensure that the risk management program meets all legal and procedural requirements
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which of the following is defined by a union activity in which someone takes a job with a company that the union has targeted for employee unionization, and thus works to encourage employees at the new company to organize a union?
A. Salting
B. Featherbedding
C. Wildcatting
D. Leafletting
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Hard bargaining is another name for which of the following types of collective bargaining?
A. Principled bargaining
B. Coordinated bargaining
C. Positional bargaining
D. Integrative bargaining
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Any penalties for failing to comply with the DrugFree Workplace Act must fall in line with standards that were laid out in which piece of legislation?
A. Fair Labor Standards Act
B. Rehabilitation Act
C. Service Contract Act
D. Davis Beacon Act
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
If OSHA fails to issue the final order, what is the next step that the employee may take?
A. Contact his congressional representative to discuss the matter
B. Submit an official request that the company improve its whistleblower policy
C. File a law suit in a U.S. district court
D. Request a restraining order against the employer
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
What is the youngest age at which children may legally work, under certain conditions, as stipulated by FLSA?
A. 15
B. 16
C. 13
D. 14
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Which of the following correlation coefficients would indicate the strongest relationship between two variables?
A. 0
B. 0.9
C. 0.1
D. +0.7
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

SHRM-CP 関連試験
SHRM-CP-KR - Society for Human Resource Management Certified Professional (SHRM-CP Korean Version)
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a