HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-244 問題集

1Z0-244

試験コード:1Z0-244

試験名称:Oracle EBS R12: Advanced Supply Chain Planning

最近更新時間:2025-09-26

問題と解答:全90問

1Z0-244 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-244 資格取得

質問 1:
Identify the four correct features that Optimized plans automatically choose (on the basis of minimizing plan objective cost).
A. Purchase Requisitions
B. Non-standard Work Orders
C. Lead times
D. Alternate Bills of Material
E. Alternate Resources
F. Items
G. Alternate Routings
H. Substitute Components
正解:D,E,G,H
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A constrained plan with the Enforce Capacity Constraints option is run and you are asked to analyze Late Demands in the plan.
Which two exception messages are critical In the above case?
A. Late Replenishment for Sales Order
B. Late Replenishment for Forecast
C. Sourcing Split Percentage violated
D. Order is firmed late
E. Demand quantity not satisfied
正解:A,E

質問 3:
Identify two correct product aggregation levels available In ASCP.
A. Product Family
B. Organization
C. Sales Orders
D. Item
E. Forecast
F. Category
G. Departments
正解:E,G

質問 4:
This demand source type is used to suggest time-phased safety stock levels for your bill of material Items In all your supply chain organizations.
Some of Its features are that It allows you to specify:
1. service levels by customer, channel, and product
2. variability: demand and supplier lead time
3. objectives and penalty costs for your enterprise
Identify this demand source type that is used in Advanced Supply Chain Planning.
A. Safety Stock: Inventory
B. Safety Stock: Planning
C. Dependent Demand
D. Independent Demand
E. Safety Stock: Inventory Optimization
正解:D

質問 5:
In your client's production environment, an Item may become one or more parent Items depending on factors such as process control, test results, and quality of raw materials. This Is the prime requirement of your client.
Which two Oracle Manufacturing products can be implemented along with Advanced Supply Chain Planning at your client site to meet this requirement?
A. Oracle Flow Manufacturing or Oracle Project Manufacturing
B. Oracle Flow Manufacturing or Oracle Discrete Manufacturing
C. Oracle Shop Floor Management or Oracle Process Manufacturing
D. Oracle Shop Floor Management or Oracle Project Manufacturing
E. Oracle Discrete Manufacturing or Oracle Flow Manufacturing
F. Oracle Project Manufacturing or Oracle Process Manufacturing
正解:A,F

質問 6:
Identify three correct statements that depict the advantages of the Holistic planning approach.
A. Data consistency is the benefit when using multiple Organization plans.
B. The Holistic planning approach requires least planning effort leading to the generation of fewer plans.
C. Holistic plans are not recommended for large scale modeling of supply chains. These types of plans are intended to be used In a single Organization Implementation.
D. The Holistic planning approach Is not supported in Release 12.
E. The Holistic planning approach is recommended for large scale Implementations Involving a large supply chain.
F. The Holistic planning approach does not have the capability of Global Optimization.
正解:A,B,E

質問 7:
Identify three correct ways to manage Personal and Public Queries In Advanced Supply Chain Planning (ASCP).
A. Accessing Saved Queries: All saved queries show up In their respective query type folders in the left navigation tree. You can easily pick a saved query and view the query, rename it, or view Its results, and so on.
B. Grouping: You designate query criterion as the group by criterion, such that the results of the query are displayed based on that criterion. While looking for late replenishment for forecast, you can designate that the results be grouped by Org.
C. Default Queries: In the Tools > Managers window, there Is a field to specify the name of a query to autoexecute after you navigate to the query tab in the left navigation tree.
D. Planner Workbench Navigator: The slider in the Planner Workbench Navigator helps in collapsing the window so that the left navigation tree can be hidden. You can then expand the results window to the permitted full size and focus on the query results.
正解:B,C,D

質問 8:
The planning engine provides the detailed bills of material (BOM) and Routing information associated with an Item from the Planner workbench.
You right-click and item in the Navigator and select BOM/Routing. The shortcut menu displays some options to further navigate to specific information.
Which two option are NOT displayed?
A. Components
B. Where used
C. Co-Products
D. BOM Item type
E. Process Affectivity
F. Routing Operations
G. Substitutes
正解:E,F

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-244問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-244を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-244問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君に1Z0-244の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Oracle 1Z0-244サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-244サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-244問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-244試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-244をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-244をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-244を持っていることを保証します。

弊社のOracle 1Z0-244を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-244は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-244問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-244無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-244を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

Oracle EBS R12: Advanced Supply Chain Planning 認定 1Z0-244 試験問題:

1. The table In the Exhibit.

shows Gross Requirements, Scheduled Receipts, and Project Available Balance for Item A across a five-day planning horizon. The Beginning On Hand, Lead Time, and Fixed Lot Multiplier for Item A are also provided.
What are the Planned Order Release recommendations?

A) 10 on Day 2 and 45 on Day 4.
B) 50 on Day 2 and 50 on Day 4.
C) 50 on Day 1 and 50 on Day 3.
D) 10 on Day 1 and 45 on Day 3


2. You are using a Material and Resource Constrained Plan. Your horizon Is the near term future.
Identify the correct question or goal for this plan.

A) How much resource capacity and material availability would I need to arrange to satisfy all anticipated demand in a timely manner?
B) How much resource capacity would I need to arrange to satisfy all anticipated demand in a timely manner?
C) Generate an optimized and executable plan based on plan objectives and material, resource, and transportation constraints.
D) How much material availability would I need to arrange to satisfy all anticipated demand in a timely manner?
E) Generate a feasible plan that respects material, resource, distribution, and transportation constraints.


3. You have Late Replenishment for Sales Orders exceptions In a constrained plan. Which two methods could be used to find the cause of the lateness?

A) Check Exception Set Sensitivity for the Item.
B) View Exception Details.
C) Right-click and select Related Exceptions.
D) View Sourcing Rules.
E) View Vertical Plan.


4. Identify three correct statements about the plan objectives of an Optimized Plan.

A) Preference is given to solution alternatives that best fulfill the goal of making more money.
B) Inventory turnover Is like headeount turnover, the less turnover the better.
C) Inventory turnover Improves by Increasing throughput through sales while simultaneously decreasing average Inventory Investment.
D) Inventory turnover equals average Inventory Investment divided by sales.
E) On time delivery Is an Indicator of customer service level.
F) Days early or days late equals the difference between Schedule Ship Date and Date Received.


5. Identify the correct statement about setting lead time information In the Sublnventory Definition form.

A) The precedence for lead time Is Items (First priority), Supplier (Second priority), and Subinventory (Third priority).
B) The ASCP planning engine uses Preprocessing and Postprocessing lead times only from the Sublnventory Definition form.
C) The ASCP planning engine uses the subinventory lead time information only for transfers across Organizations.
D) The ASCP planning engine uses the sublnventory lead time Information only for an Intra-Organization transfer purpose.
E) The lead times defined in the Subinventory Definition form is used only during a Constrained Optimized plan with penalty factors and decision rules.
F) The ASCP Planning engine does not use the lead times defined in the Sublnventory Definition form.
This Is only for the Min-Max Planning process.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: A、C、E
質問 # 5
正解: D

1Z0-244 関連試験
1z0-506 - Oracle Fusion Financials 11g Accounts Receivable Essentials
1z0-470 - Oracle Fusion Procurement 2014 Essentials
1Z1-511 - Oracle E-Business Suite R12 Project Essentials Exam
1z1-495 - Oracle Fusion HCM: Compensation 2014 Essentials
1z1-567 - Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management 8 Essentials
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。