HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-971 問題集

1z0-971

試験コード:1z0-971

試験名称:Oracle Incentive Compensation Cloud 2017 Implementation Essentials

最近更新時間:2026-07-08

問題と解答:全75問

1z0-971 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-971 資格取得

質問 1:
The Implementation team is trying to determine how many business units (BUs) are needed. Which consideration requires the creation of multiple BUs?
A. The HCM application has four separate BUs, so we must adopt them fc* Incentive
Compensation.
B. different General Ledger account structures
C. different currencies for payment of participants
D. The running of processes, the management of participant assignments, and the administrative access to data must be separated by principal lines of business.
E. Operating currency is different to the currency in which calculations are performed.
正解:A

質問 2:
Which statement is true for the participant home currency?
A. A participant can be compensated for an invoice booked only in the participant's home currency.
B. A participant's home currency must be the same for all participants in the organization.
C. A participant's home currency must be the same as the operating currency.
D. A participant can be compensated for an invoice booked in a currency different from the participant's home currency.
正解:A

質問 3:
When should you set 'Calculate Incentive = Per Event' while building a plan component?
A. when the incentive Is to be calculated on a per transaction basis
B. when the incentive is to be calculated based on many transactions grouped over an
Interval
C. when the incentive is to be calculated pet any kind of event, as long as the user defines the event first
D. when the incentive is to be calculated upon the event of the user running calculations manually as opposed to the event of automatically scheduled calculations
正解:C

質問 4:
Which option will never have access to the full Business Unit?
A. the Compensation Manager
B. the Participant
C. the Compensation Analyst and the Participant
D. the Compensation Analyst
E. the Sales Manager and the Participant
正解:B

質問 5:
A compensation analyst wants to pay commissions calculated for period 4 that were initially missed. The current date falls into period 8, and the last paid payment batch was in period
7.
Identify two options available for the compensation analyst to pay for period 4 commissions.
A. Create and pay another payment batch for period 5.
B. Create and pay a payment batch for period 8.
C. Create and pay another payment batch for period 7.
D. Create and pay another payment batch for period 6.
E. Create and pay another payment batch for period 4.
正解:B,E

質問 6:
A team rollup rule has five credit receivers with each team member reporting to a different sales manager in the rollup hierarchy. How will managerial rollup be allocated in this scenario?
A. All team member managers will receive the managerial rollup credit.
B. The managers assigned to the manager rollup hierarchy rule with the highest rank will receive rollup credit.
C. Only the direct credit receiver's manager will receive the managerial rollup credit.
D. The managers assigned to the manager rollup hierarchy rule with the lowest rank will receive rollup credit.
E. No manager will receive rollup credit because rollup credit works only when all of the team members report to same manager.
正解:D

質問 7:
A participant is transferred to another business unit.
Identify the configuration changes required to calculate and pay compensation to the participant in the new business unit.
A. Assign the participant to a new role and resource group.
B. Enter an End Date for the participant record in the current business unit, import participant into the new business unit, and assign appropriate Comp Plan and Paygroup.
C. Create a new HR employee record for this participant as transfer across business unit is not supported by the application.
D. Assign the participant to the global business unit and global role,
正解:B

質問 8:
Which Oracle Sales Cloud and Incentive Compensation applications security construct controls what functions and data a user has access to?
A. Role
B. Responsibility
C. Security Profile
D. Job
正解:D

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-971問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-971問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-971を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Oracle 1z0-971サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-971サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-971問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-971試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-971をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-971をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-971を持っていることを保証します。

Oracle 1z0-971 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Set up a Business Unit (BU)| including Calendars and Parameters
トピック 2
  • Compensation Plans
トピック 3
  • Describe a Plan Acceptance workflow
トピック 4
  • Generate Roles and Users
トピック 5
  • Crediting and Rollup

参照:https://education.oracle.com/pls/web_prod-plq-dad/db_pages.getpage?page_id=5001&get_params=p_exam_id:1Z0-971

弊社のOracle 1z0-971を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-971は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-971問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-971無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-971を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君に1z0-971の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

1z0-971 関連試験
1z0-970-JPN - Oracle Sales Cloud 2017 Implementation Essentials (1z0-970日本語版)
1z1-978 - Oracle Customer Data Management Cloud Service 2017 Implementation Essentials
1z1-971 - Oracle Incentive Compensation Cloud 2017 Implementation Essentials
1z1-970 - Oracle Sales Cloud 2017 Implementation Essentials
1z1-970-JPN - Oracle Sales Cloud 2017 Implementation Essentials (1z0-970日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。