HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-770 問題集

1Z0-770

試験コード:1Z0-770

試験名称:Oracle APEX Developer Professional

最近更新時間:2025-09-24

問題と解答:全144問

1Z0-770 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-770 資格取得

質問 1:
Which two statements are true about REST Data Sources?
A. Oracle APEX supports the REST Enabled SQL Query REST Data Source type
B. AREST Data Source can contain one or many Operations which are the references toa concrete external web service
C. Oracle APEX doesn't provide direct integration of REST Data Sources in interactivereports
D. REST Data Sources doesn't support any authentication
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which three statements are TRUE about Shared Components?
A. Shared components are common elements that can be displayed or applied on any page within an application
B. Once you create a Shared Component, you can add them to any page within your APEX application
C. Breadcrumbs, Lists, and Navigation Bar entries are examples of shared components
D. Once you create a Shared Component, you can add them to any page within an APEX application in any workspace.
正解:A,B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which statement is true about importing an APEX application?
A. You cannot import an APEX application exported from a latest APEX version to an old APEX version.
B. You cannot change the application ID during the import process.
C. The import process does not import the supporting objects defined during the export.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Choose the three correct statements about Charts in APEX.
A. Oracle APEX supports charts based on the Oracle JavaScript Extension Toolkit (Oracle JET) Data Visualizations.
B. You can visualize data as bar, line, area, range, combination, scatter, bubble, polar, radar, pie, donut, funnel and more
C. You can create charts without using Oracle JET
D. Each Oracle JET visualization supports animation, accessibility, responsive layout,internationalization, test automation, and a range of inter activity features.
正解:A,B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which two statements are true about creating and using an interactive report?
A. You cannot customize the Search Button Label.
B. You cannot include Form Page when creating an interactive report page using the Create Page Wizard.
C. You can specify an Authorization Scheme at the column level.
D. You cannot restrict users from saving private reports by using the Authorization Scheme.
正解:A,C

質問 6:
An Employees App includes a form to enter and update employee details.
Examine this Exhibit.
Now you must extend the functionality of this form so that:
* If you select 'SALESMAN' from the select list for Job page item (P2_JOB), both the 'Hire date' (P2_HIREDATE) and 'Commission' (P2_COMM) page items and their associated labels are displayed
* If you select any other value from the select list for Job page item (P2_JOB), both the 'Hire date' (P2_HIREDATE) and 'Commission' (P2_COMM) page items and their associated labels are hidden Which two steps must be performed?
A. Create a dynamic action on form load.
B. Create a dynamic action on P2_JOB, P2_HIREDATE, and P2_COMM.
C. Create a dynamic action on P2_HIREDATE and P2_COMM.
D. ......... and enter SALESMAN for Value.
E. Create a dynamic action on P2_JOB.
正解:D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which statement is true about creating and using a faceted search page?
A. The Search Results region can be displayed as a Classic Report or Cards.
B. If you create a faceted search page based on a table, the facets are not auto-discovered.
C. If you create a faceted search page on a view or a SQL query, the facets are auto-discovered.
D. The Search Results region can be displayed as an interactive report.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which statement is true about Theme Styles in Oracle APEX?
A. You can only enable the Is Current attribute when the Theme Style has the Read Only attribute disabled.
B. When the Is Public attribute is enabled, end users can choose the Theme Style from the runtime environment.
C. Theme Styles in Oracle APEX determine the layout and structure of a webpage.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Developers can use Template Options in which of the following ways?
A. Applying different colors or accents
B. All of them
C. Applying different spacing and padding
D. Displaying form fields with different alignments
E. Rendering buttons in different styles, with and without icons
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のOracle 1Z0-770を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-770は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-770問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-770無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-770を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-770問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-770を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-770問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Oracle 1Z0-770 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Create and attach an authorization scheme to your application, page, or components
  • Describe and Implement Plug-ins in your application
トピック 2
  • Implementing Navigation in Your Application
  • Use Theme Roller and Live Template Options
トピック 3
  • Create a progressive web application (PWA)
  • Getting Started with Oracle APEX on the Oracle Autonomous Database
トピック 4
  • Adding Additional Pages to Your Application
  • Adding Computations, Processes, Validations, and Branches
トピック 5
  • List and describe the major components of Oracle APEX
  • Create an APEX application based on existing tables

参照:https://education.oracle.com/oracle-apex-cloud-developer-professional/pexam_1Z0-770

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-770をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-770をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-770を持っていることを保証します。

TopExamは君に1Z0-770の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Oracle 1Z0-770サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-770サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-770問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-770試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

1Z0-770 関連試験
1Z1-027 - Oracle Exadata X3 and X4 Administration
1z1-770 - Oracle APEX Developer Professional
1z0-078 - Oracle Database 19c: RAC, ASM, and Grid Infrastructure Administration
1Z0-060 - Upgrade to Oracle Database 12c
1Z1-160-JPN - Oracle Database Cloud Service (1Z1-160日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。