HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

EXIN ITILFND 問題集

ITILFND

試験コード:ITILFND

試験名称:ITIL - Foundation

最近更新時間:2026-08-04

問題と解答:全325問

ITILFND 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集ITILFND 資格取得

質問 1:
Which areas of service management can benefit from automation?
1 . Design and modeling
2 . Reporting
3 . Pattern recognition and analysis
4 . Detection and monitoring
A. 2, 3 and 4 only
B. 1, 2 and 3 only
C. 1, 3 and 4 only
D. All of the above
正解:D

質問 2:
Which of the following identifies the purpose of service transition planning and support?
A. Ensure that all service transitions are properly authorized
B. To define testing scripts to ensure service transitions are unlikely to ever fail
C. Provide the resources to allow all infrastructure elements of a service transition to be recorded and tracked
D. Provide overall planning for service transitions and co-ordinate the resources they require
正解:D

質問 3:
Which of the following is NOT a source of best practice?
A. Technology
B. Academic research
C. Standards
D. Internal experience
正解:A

質問 4:
Which of these statements about resources and capabilities is CORRECT?
A. Resources are types of service asset and capabilities are not
B. Neither capabilities nor resources are types of service asset
C. Resources and capabilities are both types of service asset
D. Capabilities are types of service asset and resources are not
正解:C

質問 5:
Which statement about the known error database (KEDB) is CORRECT?
A. It is maintained by problem management andis used by the service desk to help resolve incidents
B. It is maintained by incident management and contains solutions to be implemented by problem management
C. It is a part of the configuration management database (CMDB) and contains workarounds
D. It is maintained by the service desk and updated with the details of each new incident
正解:A

質問 6:
Which of the following is the correct definition of an outcome?
A. The result of carrying out an activity, following a process or delivering an IT service
B. All the accumulated knowledge of the service provider
C. All incidents reported to the service desk
D. The results specific to the clauses in a service level agreement (SLA)
正解:A

質問 7:
What is the BEST description of an operational level agreement (OLA)?
A. A document that describes business services to operational staff
B. A document that describes to a customer how services will be operated on a day-to-day basis
C. An agreement between the service provider and an external organization
D. An agreement between the service provider and another part of the same organization
正解:D

質問 8:
What is a characteristic of a process?
A. It does not react to a specific trigger
B. It provides generic technical skills and resources
C. It requires a specific tool
D. It is performance driven and measureable
正解:D

質問 9:
Which of the following are the MAIN objectives of incident management?
1 . To automatically detect service-affecting events
2 . To restore normal service operation as quickly as possible
3 . To minimize adverse impacts on business operations
A. 1 and 3 only
B. 1 and 2 only
C. 2 and 3 only
D. All of the above
正解:C

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のITILFND問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料EXIN ITILFNDサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料ITILFNDサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのITILFND問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

ITILFND試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のITILFND問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のEXIN ITILFNDを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のEXIN ITILFNDを利用すれば試験に合格できます

弊社のEXIN ITILFNDは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はITILFND問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

ITILFND無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のEXIN ITILFNDを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のEXIN ITILFNDをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたEXIN ITILFNDをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のEXIN ITILFNDを持っていることを保証します。

TopExamは君にITILFNDの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

EXIN ITILFND 試験シラバストピック:

セクション目標
サービスマネジメントのキーコンセプト- 価値、成果、コスト、およびリスク
- サービス関係と価値の共創
サービスマネジメントの4つのディメンション- パートナーとサプライヤ
- バリューストリームとプロセス
- 情報と技術
- 組織と人材
ITILマネジメントプラクティス(概要)- サービスマネジメントプラクティス(例:インシデント管理、サービスデスク)
- 技術的マネジメントプラクティス(例:展開管理)
- 一般的なマネジメントプラクティス(例:継続的改善、変更管理)
ITILサービスバリューシステム (SVS)- サービスバリューチェーンの活動
- ガイド原則の統合
- 機会、需要、および価値
- ガバナンス
ITILのガイド原則- 最適化し、自動化する
- シンプルかつ実用的に保つ
- 協働し、可視性を高める
- 現状から始める
- 価値にフォーカスする
- 体系的に考え、取り組む
- フィードバックをもとに反復して進める

EXIN ITIL - Foundation 認定 ITILFND 試験問題:

1. Which of the following service desk organizational structures are described in service operation?
1 . Local service desk
2 . Virtual service desk
3 . IT help desk
4 . Follow the sun

A) 2, 3 and 4 only
B) 1, 2 and 3 only
C) 1, 3 and 4 only
D) 1, 2 and 4 only


2. Which of the following is NOT an objective of request fulfillment?

A) To provide a channel for users to request and receive standard services
B) To update the service catalogue with services that may be requested through the service desk
C) To provide information to users about what services are available and how to request them
D) To source and deliver the components of standard services that have been requested


3. Which role is responsible for sponsoring, designing and change managing a process and its metrics?

A) The process practitioner
B) The service owner
C) The process manager
D) The process owner


4. How many people should be accountable for a process as defined in the RACI model

A) As many as necessary to complete the activity
B) Two - the process owner and the process enactor
C) Only one - the process owner
D) Only one - the process architect


5. What is a RACI model used for?

A) Recording configuration items
B) Performance analysis
C) Monitoring services
D) Defining roles and responsibilities


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: D

ITILFND 関連試験
ITILFND_V4 - ITIL 4 Foundation
ITILSC-SOA - ITIL Service Capability Service Offerings and Agreements
ITILSC-SOA-JPN - ITIL Service Capability Service Offerings and Agreements (ITILSC-SOA日本語版)
ITILFNDv4 - ITIL 4 Foundation
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。