HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

EXIN ITILFND_V4 問題集

ITILFND_V4

試験コード:ITILFND_V4

試験名称:ITIL 4 Foundation

最近更新時間:2025-10-01

問題と解答:全120問

ITILFND_V4 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥7599 

無料問題集ITILFND_V4 資格取得

質問 1:
Which guiding principle helps to ensure that better information is available for decision making?
A. Optimize and automate
B. Keep it simple and practical
C. Collaborate and promote visibility
D. Think and work holistically
正解:C

質問 2:
Which stage of the service lifecycle has the purpose of looking for ways to improve process efficiency and cost effectiveness?
A. Service strategy
B. Service operation
C. Service transition
D. Continual service improvement
正解:D

質問 3:
Identify the missing words in the following sentence.
The management of information security incidents usually requires [?].
A. A separate process
B. Specialist teams
C. Immediate escalation
D. Third party support
正解:A

質問 4:
Which guiding principle recommends coordinating all dimensions of service management?
A. Keep it simple and practical
B. Progress iteratively with feedback
C. Think and work holistically
D. Start where you are
正解:C

質問 5:
Which is an example of improving service utility using service management automation?
A. Pre-determined routing of a service request
B. Monitoring service availability
C. Reducing the time to compile service data
D. Faster resource allocation
正解:D

質問 6:
Which statement BEST describes the value of service strategy to the business?
A. It enables the service provider to understand what levels of service will make their customers successful
B. It reduces the duration and frequency of service outages
C. It allows higher volumes of successful change
D. It reduces unplanned costs through optimized handling of service outages
正解:A

質問 7:
Which is the CORRECT explanation of the 'R' role in a RACI matrix?
A. This role has ownership of the end result
B. This role is involved in providing knowledge and input
C. This role ensures the flow of information to stakeholders
D. This role ensures that activities are executed correctly
正解:A

質問 8:
What is the purpose of the 'relationship management' practice?
A. To establish and nurture the links between the organization and its stakeholders
B. To align the organization's practices and services with changing business needs
C. To support the agreed quality of a service handling all agreed, user-initiated service requests
D. To set clear business-based targets for service performance
正解:A

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のEXIN ITILFND_V4をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたEXIN ITILFND_V4をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のEXIN ITILFND_V4を持っていることを保証します。

TopExamは君にITILFND_V4の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のITILFND_V4問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のEXIN ITILFND_V4を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料EXIN ITILFND_V4サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料ITILFND_V4サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのITILFND_V4問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

ITILFND_V4試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のITILFND_V4問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のEXIN ITILFND_V4を利用すれば試験に合格できます

弊社のEXIN ITILFND_V4は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はITILFND_V4問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

ITILFND_V4無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のEXIN ITILFND_V4を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

EXIN ITIL 4 Foundation 認定 ITILFND_V4 試験問題:

1. What are 'engage', 'plan' and 'improve' examples of?

A) Change control
B) Service level management
C) Service value chain activities
D) Service value chain inputs


2. Which competencies are required by the 'service level management' practice?

A) Business analysis and commercial management
B) Incident analysis and prioritization
C) Balanced scorecard reviews and maturity assessment
D) Problem investigation and resolution


3. Where should all master copies of controlled software and documentation be stored?

A) In the definitive security library
B) In the definitive capacity library
C) In the definitive production library
D) In the definitive media library


4. How does a service consumer contribute to the reduction of disk?

A) By paying for the service
B) By managing server hardware
C) By managing staff availability
D) By communicating constraints


5. Which statement about a 'continual improvement register' is CORRECT?

A) It should be managed at the senior level of the organization
B) It should be used to capture user demand
C) There should only be one for the whole organization
D) It should be re-prioritized as ideas are documented


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: D

ITILFND_V4 関連試験
ITILFNDv4 - ITIL 4 Foundation
ITILSC-SOA-JPN - ITIL Service Capability Service Offerings and Agreements (ITILSC-SOA日本語版)
ITILSC-SOA - ITIL Service Capability Service Offerings and Agreements
ITILFND - ITIL - Foundation
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。