HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CIPS L4M5 問題集

L4M5

試験コード:L4M5

試験名称:Commercial Negotiation

最近更新時間:2025-10-08

問題と解答:全373問

L4M5 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集L4M5 資格取得

質問 1:
Which one of these key approaches could be pursued for a successful negotiation of a commercial agreement?
A. A collaborative win-win approach
B. An integrated spend analysis
C. A distributed approach
D. An agency approach
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which of the following are examples of connected stakeholders in a private organisation? Select TWO that apply.
A. Media
B. Local community
C. Customers
D. Government
E. Shareholders
正解:C,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
In a detailed cost breakdown, a company has a salary cost of 9%, raw materials cost 51% and overheads cost
24%. Which of the following represents the mark-up of that company?
A. Approximately 84%
B. Approximately 16%
C. Approximately 19%
D. Approximately 116%
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Colin Smith is preparing for a negotiation with a supplier that provides a chemical for grass fertiliser. Colin has been given an action to secure a commercial deal that achieves his organisation's objective of 'ethical and sustainable procurement.' As part of his negotiation plan, Colin is using the 'must, intend, like (MIL)' framework to prepare for the negotiation. Colin would categorise his organisation's objective within the negotiation plan as ...
A. Intend to have
B. Must have
C. Like to have
D. Likely to have
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
"Finding the middle ground between buyer and supplier is a satisfactory way to complete contract negotiations." Is this statement correct?
A. No, because the other party may take advantage if you move position
B. Yes, because the buyer will always move further than the supplier
C. No, because it will damage your credibility in negotiations
D. Yes, because both parties get as close to their result as possible
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A procurement manager has been asked to procure 1,000 pens. He suggests to his manager that to obtain the best value for money, they should undertake a competitive bidding process. Would this be the best course of action?
A. No, competitive bidding should only be used when the value justifies the time spent on the process
B. Yes, as all procurement processes should go through competitive bidding to achieve the best value for money
C. No, competitive bidding should only be used in public sector organisations
D. Yes, the process will be opened up to many suppliers and therefore will result in a cheaper price for the pens
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Hammad Alsuwaidi is a procurement professional leading a negotiation for a vehicle rental contract. Hammad has a clear goal to negotiate a two-year contract in exchange for a minimum of a 20% discount. During the negotiation, Hammad presents to the supplier the facts, figures, and justification for a 20% discount. Which of the persuasion methods below has Hammad chosen?
A. Pull
B. Push
C. Visionary
D. Collaborative
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Stalemate is more likely to happen if both parties trade more variables in a commercial negotiation. Is this assumption true?
A. Yes, because more variables will cause more conflicts of interest
B. Yes, because the negotiation will last endlessly if there are too many variables
C. No, because more variables will facilitate more possible negotiated outcomes
D. No, because the party who offers more variables will have lower bargaining power
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Which of the following is the most appropriate approach to investors or shareholders who have high level of influence but low interest in the running of business?
A. Engage and consult with them regularly
B. Engage and keep them satisfied
C. Keep these people inform through general communication media
D. Manage them closely
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

CIPS L4M5 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Setting targets and creating a
  • Collaborative win-win integrative approaches to negotiations
トピック 2
  • Differentiate between the types of approaches that can be pursued in commercial negotiations
  • Distributive win-lose, distributive approaches to negotiation
トピック 3
  • Team management and the influence of stakeholdebest alternative to a negotiated agreement (BATNA)rs in negotiations
  • Definitions of commercial negotiation
トピック 4
  • Costing methods such as absorption, marginal or variable and activity-based costing
  • Know how to prepare for negotiations with external organisations
トピック 5
  • Understand key approaches in the negotiation of commercial agreements with external organisations
  • Sources of conflict that can arise in the work of procurement and supply
トピック 6
  • Building relationships based on reputation, and trust
  • Repairing a relationship
  • The relationship spectrum
トピック 7
  • How purchasers can improve leverage with suppliers
  • The importance of power in commercial negotiations
トピック 8
  • Setting objectives and defining the variables for a commercial negotiation
  • Use of telephone, teleconferencing or web-based meetings
トピック 9
  • Analyse the application of commercial negotiations in the work of procurement and supply
  • Negotiation in relation to the stages of the sourcing process
トピック 10
  • How behaviours should change during the different stages of a negotiation
  • Compare the key communication skills that help achieve desired outcomes
トピック 11
  • Organisational power: comparing the relative power of purchasers and suppliers
  • Explain how the balance of power in commercial negotiations can affect outcomes
トピック 12
  • Identify the different types of relationships that impact on commercial negotiations
  • Pragmatic and principled styles of negotiation

参照:https://www.cips.org/learn/qualifications/diploma-in-procurement-and-supply/commercial-negotiation-l4m5/

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のL4M5問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCIPS L4M5を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料CIPS L4M5サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料L4M5サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのL4M5問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

L4M5試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCIPS L4M5をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCIPS L4M5をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCIPS L4M5を持っていることを保証します。

TopExamは君にL4M5の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のCIPS L4M5を利用すれば試験に合格できます

弊社のCIPS L4M5は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はL4M5問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

L4M5無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCIPS L4M5を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のL4M5問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

L4M5 関連試験
L4M2 - Defining Business Needs
L4M1 - Scope and Influence of Procurement and Supply
L4M8 - Procurement and Supply in Practice
L4M4 - Ethical and Responsible Sourcing
L4M6 - CIPS Supplier Relationships
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。