HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP P_S4FIN_1909 問題集

P_S4FIN_1909

試験コード:P_S4FIN_1909

試験名称:SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts (SAP S/4HANA 1909)

最近更新時間:2025-09-30

問題と解答:全165問

P_S4FIN_1909 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集P_S4FIN_1909 資格取得

質問 1:
What must always be activated after the installation of SAP S/4HANA?
A. Transfer prices
B. Credit management
C. Material ledger
D. Profit center accounting
正解:C

質問 2:
Before conversion to SAP S/4HANA, which activities must be completed in the SAP ERP system for Asset Accounting? There are 3 correct answers to this question.
A. Close all fiscal years except the current one.
B. Assign accounting principles to all depreciation areas
C. Activate enterprise extension EA-FIN
D. Define a technical clearing account for integrated acquisitions.
E. Define depreciation areas for all currency types
正解:A,C,E

質問 3:
During SAP S/4HANA conversion, why is it necessary to migrate balances for FI and CO?
A. Because the system displays an error if the sum of aggregated line items differs from the balance
B. Because a delta between all line items and the balance of every account will be updated in the universal journal
C. Because all balances from the past years are stored in the universal journal
D. Because the system posts FI/CO documents for all missing line items by comparing them to the balance of the account
正解:B

質問 4:
Your customer is implementing a new installation of SAP S/4HANA. Which of the following technical components must be installed?
A. SAP NetWeaver Application Server
B. SAP S/4HANA, embedded Business Warehouse
C. SAP Fiori for SAP S/4HANA
D. SAP Business Planning and Consolidation for SAP S/4HANA
正解:A

質問 5:
You need to create a new user-defined characteristic in account based CO-PA and must ensure that is part of the universal journal entry. Which actions do you have to perform? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Activate the CO-PA append structure in ACDOCA.
B. Create the user-defined characteristic and add it to the operating concern.
C. Maintain the proper derivation rules in transaction KEDR.
D. Generate the operating concern.
正解:B,D

質問 6:
You want to create a balance sheet and profit & loss statement on segment level. Which steps do you need to take in the system? There are 2 correct answers to this question.
A. Define a PA transfer structure
B. Set the zero-balance indicator
C. Assign a segment to all G/L accounts
D. Define a clearing account
正解:B,D

質問 7:
What function of cash management allows you to create historical versions of cash flows? Please choose the correct answer.
A. Reconcile cash flows
B. Release cash flows
C. Cash pooling
D. Snapshot
正解:D

質問 8:
Which objects do you migrate from SAP ERP to SAP S/4HANA? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Data of costing-based profitability analysis
B. House banks for new Bank Account Management.
C. Master data such as assets and profit centers.
D. Accounting documents of financial accounting and controlling
E. Balances of accounts, customers, and vendors.
正解:B,D,E

質問 9:
Which objects do you need to configure in SAP S/4HANA after a conversion from classic G/L to SAP S/4HANA? There are 2 correct answer to this question.
A. Currency type
B. Document type
C. Valuation area
D. Accounting principle
正解:C,D

弊社のSAP P_S4FIN_1909を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP P_S4FIN_1909は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はP_S4FIN_1909問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

P_S4FIN_1909無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP P_S4FIN_1909を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

SAP P_S4FIN_1909 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Conversion of balances, and the post-conversion activities
  • Management Accounting Configuration in SAP S
  • 4HANA
トピック 2
  • Basics of SAP HANA, SAP S
  • 4HANA and SAP Fiori
  • Outline the features of new Asset Accounting
トピック 3
  • Explain the SAP HANA Architecture, the SAP S
  • 4HANA solution and deployment
  • Asset Accounting Configuration in SAP S
  • 4HANA
トピック 4
  • SAP Fiori and the SAP UI strategy
  • Financial Accounting Configuration in SAP S
  • 4HANA
トピック 5
  • Configure and use the Material Ledger
  • Describe the technical components and architecture of financials in SAP S
  • 4HANA

参照:https://training.sap.com/certification/p_s4fin_1909-sap-certified-application-professional---financials-in-sap-s4hana-for-sap-erp-finance-experts-sap-s4hana-1909-g/

TopExamは君にP_S4FIN_1909の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のP_S4FIN_1909問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料SAP P_S4FIN_1909サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料P_S4FIN_1909サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのP_S4FIN_1909問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

P_S4FIN_1909試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP P_S4FIN_1909をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP P_S4FIN_1909をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP P_S4FIN_1909を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のP_S4FIN_1909問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP P_S4FIN_1909を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

P_S4FIN_1909 関連試験
P-S4FIN-2021 - Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts
P_S4FIN_2020 - SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts
P_S4FIN_1909-Deutsch - SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts (SAP S/4HANA 1909) (P_S4FIN_1909 Deutsch Version)
P_FINMGT_65 - SAP Certified Application Professional - Management Accounting (CO) with SAP ERP 6.0 EHP5
P_HCMTM_65 - SAP Certified Application Professional - HCM Talent Management with SAP ERP 6.0 EHP5
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。