HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Google Professional-Cloud-Database-Engineer 問題集

Professional-Cloud-Database-Engineer

試験コード:Professional-Cloud-Database-Engineer

試験名称:Google Cloud Certified - Professional Cloud Database Engineer

最近更新時間:2026-07-01

問題と解答:全220問

Professional-Cloud-Database-Engineer 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Professional-Cloud-Database-Engineer 資格取得

質問 1:
Which connection method should applications use to connect to a regional Cloud Memorystore for Redis instance to keep 99th percentile latency under 4 milliseconds while minimizing operational overhead?
A. Use a regional load balancer in front of Redis
B. Private Service Connect
C. Use the Redis private IP in the same VPC and region
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Your company's mission-critical, globally available application is supported by a Cloud Spanner database. Experienced users of the application have read and write access to the database, but new users are assigned read-only access to the database. You need to assign the appropriate Cloud Spanner Identity and Access Management (IAM) role to new users being onboarded soon.
What roles should you set up?
A. roles/spanner.databaseUser
B. roles/spanner.backupWriter
C. roles/spanner.databaseReader
D. roles/spanner.viewer
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
How should you export approximately 40 million Firestore documents to BigQuery while ensuring fault tolerance, automatic scaling, and the option to apply transformations?
A. Cloud Dataflow with Apache Beam
B. BigQuery Data Transfer Service
C. Firestore export to Cloud Storage and BigQuery load
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
You are choosing a new database backend for an existing application. The current database is running PostgreSQL on an on-premises VM and is managed by a database administrator and operations team. The application data is relational and has light traffic. You want to minimize costs and the migration effort for this application. What should you do?
A. Migrate the existing database to Cloud SQL for PostgreSQL.
B. Migrate the existing database to Cloud Spanner.
C. Migrate the existing database to PostgreSQL running on Compute Engine.
D. Migrate the existing database to Firestore.
正解:A

質問 5:
Your hotel booking company is expanding into Country A, where personally identifiable information (PII) must comply with regional data residency requirements and audits. You need to isolate customer data in Country A from the rest of the customer data. You want to design a multi- tenancy strategy to efficiently manage costs and operations. What should you do?
A. Apply an instance data management pattern.
B. Apply a database data management pattern.
C. Apply a table data management pattern.
D. Apply a schema data management pattern.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
You run a 24x7 online travel agency using Spanner. Your company provides services to book hotels, flights, and local attractions which are fulfilled by your partners. You need to enable your partners to access their respective booking data for reconciliation and analysis in real time. You need a solution that provides your partners secure access, the ability to run ad hoc SQL read queries with minimal to no disruption to your existing reservation platform. You want to keep costs to a minimum.
What should you do?
A. Create a view for each partner by using federated queries in BigQuery, and grant each partner IAM access on their view.
B. Create a view on Spanner for each partner, and grant each partner IAM access on their view.
C. Batch export each partner's data as a CSV file into separate Cloud Storage buckets.
D. Use a change stream to replicate data into BigQuery for ad hoc reporting needs.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Your project is using Bigtable to store data that should not be accessed from the public internet under any circumstances, even if the requestor has a valid service account key. You need to secure access to this data. What should you do?
A. Use VPC Service Controls to create a trusted network for the Bigtable service.
B. Use Identity and Access Management (IAM) for Bigtable access control.
C. Use customer-managed encryption keys (CMEK).
D. Use Google Cloud Armor to add IP addresses to an allowlist.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Riverton Analytics runs Microsoft SQL Server on premises with two read-only replicas, and the nightly differential backups for 28 databases have become expensive and difficult to manage.
They plan to move to Google Cloud following recommended practices and they must keep the cutover window under 20 minutes with minimal disruption. What should you do?
A. Configure Cloud SQL for SQL Server as a subscriber to the on premises publisher and replicate continuously until you cut over
B. Create a Google Kubernetes Engine cluster, deploy SQL Server, and restore the backup file
C. Create a Compute Engine VM, install SQL Server, and import the backup file
D. Take a native SQL Server backup to Cloud Storage and restore it into a new Cloud SQL for SQL Server instance
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
You plan to use Database Migration Service to migrate data from a PostgreSQL on-premises instance to Cloud SQL. You need to identify the prerequisites for creating and automating the task. What should you do? (Choose two.)
A. Ensure that all PostgreSQL tables have a primary key.
B. Drop or disable all users except database administration users.
C. Shut down the database before the Data Migration Service task is started.
D. Disable all foreign key constraints on the source PostgreSQL database.
E. Ensure that pglogical is installed on the source PostgreSQL database.
正解:A,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のProfessional-Cloud-Database-Engineer問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のGoogle Professional-Cloud-Database-Engineerを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にProfessional-Cloud-Database-Engineerの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Google Professional-Cloud-Database-Engineerサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Professional-Cloud-Database-Engineerサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのProfessional-Cloud-Database-Engineer問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Professional-Cloud-Database-Engineer試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のProfessional-Cloud-Database-Engineer問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Google Professional-Cloud-Database-Engineer 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Analyze relevant variables to perform database capacity and usage planning
  • Design scalable, highly available, and secure databases
トピック 2
  • Design for recovery time objective (RTO) and recovery point objective (RPO)
  • Assess slow running queries and database locking and identify missing indexes
トピック 3
  • Automate database instance provisioning
  • Determine how applications will connect to the database
トピック 4
  • Reverse replication from Google Cloud to source
  • Evaluate appropriate database solutions on Google Cloud
トピック 5
  • Determine the correct database migration tools for a given scenario
  • Size database compute and storage based on performance requirements
トピック 6
  • Evaluate performance and cost tradeoffs of different database configurations
  • Plan database upgrades for Google Cloud-managed databases
トピック 7
  • Apply concepts to implement highly scalable and available databases in Google Cloud
  • Given a scenario, define maintenance windows and notifications based on application availability requirements
トピック 8
  • Deploy scalable and highly available databases in Google Cloud
  • Determine database connectivity and access management considerations
トピック 9
  • Differentiate between managed and unmanaged database services
  • Analyze the cost of running database solutions in Google Cloud
トピック 10
  • Justify the use of session pooler services
  • Given a scenario, perform solution sizing based on current environment workload metrics and future requirements
トピック 11
  • Distinguish between SQL and NoSQL business requirements
  • Evaluate tradeoffs between multi-region, region, and zonal database deployment strategies
トピック 12
  • Plan and perform database migration, including fallback plans and schema conversion
  • Test high availability and disaster recovery strategies periodically
トピック 13
  • Manage database users, including authentication and access
  • Continuously assess and optimize the cost of running a database solution

参照:https://cloud.google.com/certification/cloud-database-engineer

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のGoogle Professional-Cloud-Database-Engineerをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたGoogle Professional-Cloud-Database-Engineerをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のGoogle Professional-Cloud-Database-Engineerを持っていることを保証します。

弊社のGoogle Professional-Cloud-Database-Engineerを利用すれば試験に合格できます

弊社のGoogle Professional-Cloud-Database-Engineerは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はProfessional-Cloud-Database-Engineer問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Professional-Cloud-Database-Engineer無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のGoogle Professional-Cloud-Database-Engineerを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

Professional-Cloud-Database-Engineer 関連試験
Cloud-Digital-Leader - Google Cloud Digital Leader
Professional-Data-Engineer - Google Certified Professional Data Engineer Exam
Professional-Cloud-Architect-JPN - Google Certified Professional - Cloud Architect (GCP) (Professional-Cloud-Architect日本語版)
Professional-Collaboration-Engineer-JPN - Google Cloud Certified - Professional Collaboration Engineer (Professional-Collaboration-Engineer日本語版)
Associate-Cloud-Engineer - Google Associate Cloud Engineer Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。