HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

ACAMS CAMS7 問題集

CAMS7
CAMS7日本語版
「クリックして表示

試験コード:CAMS7

試験名称:Certified Anti-Money Laundering Specialist (CAMS7 the 7th edition)

最近更新時間:2025-10-07

問題と解答:全228問

CAMS7 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CAMS7 資格取得

質問 1:
Challenges in the implementation of new technologies for AML/CFT include: (Select Four.)
A. data quality.
B. data privacy.
C. the Travel Rule.
D. complexity.
E. regulatory.
F. enhanced due diligence (EDD) policies.
正解:A,B,C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
An agent of a wealthy individual residing in Country A, which is on the EU list of high-risk third jurisdictions, approaches a notary in Country B, which is in the EU. The agent wants to complete a disposal of assets recently acquired at auction by the wealthy individual through an offshore company. The agent also has a power of attorney to act on behalf of the offshore company issued by a respectable law firm from Country C, which is also in the EU. The agent asks the notary to proceed with the disposal as quickly as possible without paying any specific attention to related costs or taxes to be paid as a result of this transaction. The notary notices the intended transfer price is significantly lower than the one recorded at auction, but the agent does not want to discuss this matter and claims that it is not covered by the power of attorney.
Which red flags should the notary consider? (Select Two)
A. The assets acquired through an auction were put in the name of an offshore company
B. The power of attorney was issued by a law firm in a different EU country from where the transaction took place.
C. The agent acted on behalf of an individual residing in a country which is on the EU's list of high-risk jurisdictions
D. The agent requested a disposal of assets at a lower price than recently acquired.
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
In which of the following situations would it be most crucial for the designated AML compliance officer of a company to perform a complete review of the company's AML program, including identifying the risks and commensurate controls?
A. An external audit highlights several deficiencies
B. Extensive AML legislation is proposed by a legislative body in the company's jurisdiction
C. A high-profile money laundering case involving another industry is publicized
D. The company is merging with or acquiring another entity
正解:D

質問 4:
What is the primary purpose of a risk appetite statement (RAS) in an organization and how should it be effectively communicated and implemented?
A. An RAS defines the amount and type of risk an organization is willing to take to achieve its objectives and should be communicated clearly to all stakeholders with corresponding controls implemented
B. An RAS is a formal document meant for regulatory compliance that does not influence day-to-day risk management practices within the organization
C. An RAS is a detailed plan for managing operational risks and does not cover strategic or financial risks
D. An RAS is used to outline the risk tolerance limits to external stakeholders and does not need to be communicated within the organization
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
It Is important for financial institutions (FIs) to be aware of anti-financial crime (AFC) and sanctions regulatory regimes in other jurisdictions in order to.
A. maintain compliance with the AFC and sanctions requirements of all countries where the F1 operates or has business relationships and to avoid penalties for violations in foreign jurisdictions.
B. ensure that sanctions regimes are applied selectively based on the regulatory standards of the countries where business activities occur, focusing primarily on aligned jurisdictions
C. compensate for the limited applicability of AFC and sanctions regulations on cross-border transactions and their reduced relevance for domestic operations in other jurisdictions.
D. ensure the F1 can manage business relationships in jurisdictions with stricter or more lenient regulations than their home country, allowing for operational flexibility
正解:A

質問 6:
Which of the following are part of a risk-based approach? (Choose three.)
A. Performing a comprehensive risk assessment to identify customer, transaction, and geographic risks
B. Choosing and applying effective controls that align with the identified risk levels
C. Focusing monitoring primarily on previously flagged customers while using standard controls for others
D. Determining detailed risk profiles for customers based on their activities and relationships
E. Allocating resources equally across all customer segments to ensure fairness
正解:A,B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
How should risk-related issues be addressed to ensure the effectiveness of the three lines of defense model?
A. Assign risk-related oversight duties to the third line to provide an independent review and address issues more effectively by avoiding conflicts of interest in the first and second lines
B. Delegate some risk-related issues to the first line to avoid overwhelming the second line and to ensure operational efficiency
C. Have senior management handle risk-related issues directly when possible because they are ultimately responsible for the organisation's overall risk management strategy
D. Ensure that the second line reviews, monitors, and escalates risk-related issues as needed to senior management while maintaining independent oversight from the third line
正解:D

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCAMS7問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料ACAMS CAMS7サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CAMS7サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCAMS7問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CAMS7試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のACAMS CAMS7を利用すれば試験に合格できます

弊社のACAMS CAMS7は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCAMS7問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CAMS7無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のACAMS CAMS7を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCAMS7問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のACAMS CAMS7を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のACAMS CAMS7をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたACAMS CAMS7をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のACAMS CAMS7を持っていることを保証します。

TopExamは君にCAMS7の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

ACAMS Certified Anti-Money Laundering Specialist (CAMS7 the 7th edition) 認定 CAMS7 試験問題:

1. A customer of a financial Institution (Fl) complained that they had received multiple emails appearing to originate from the Fl urging them to click on a link or open a remittance attachment for confirmation. After opening the attachment, the customer later realized that funds had been systematically transferred out of their bank account without their knowledge Which type of cybercrime is described in this scenario?

A) Pharming
B) Vishing
C) Spear phishing
D) SMSishing


2. What are the primary sources of reference besides AML laws and regulations when developing and maintaining the AML policies, standards, and procedures of a bank? (Choose three.)

A) Policies and procedures developed by other banks
B) Regulatory guidance or publications
C) Government or state-run newspapers
D) National Risk Assessment
E) Guidance issued by international bodies


3. Which of the following best describes one of the principal threats of proliferation financing?

A) Adversary governments using sophisticated attacks to threaten critical infrastructure and sectors, including finance, health care and energy
B) Networks of individuals and entities raising funds to further proliferate their ideological goals wholly or in part through unlawful acts of force or violence
C) Networks of individuals and entities exploiting financial systems to move funds that will be used to acquire weapons of mass destruction or their components
D) Transnational criminal organizations expanding their engagement into more varied types of illicit activities, including human trafficking and corruption


4. When applying new technologies to AML, application programming interfaces (APIs) allow for:

A) Digital identification on mobile devices
B) Quick CDD and client traits analysis during onboarding
C) Different applications to connect and communicate
D) Authentication via artificial intelligence (AI) and biometrics


5. Which of the following can be considered a reliable, independent source document, data, or information?

A) Information obtained directly from a government-managed registry
B) Photocopy of a copy of a government-issued identity document
C) Information obtained from an open-source database
D) Information provided by a prospective customer


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: B、D、E
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: A

CAMS7 関連試験
CAMS-Deutsch - Certified Anti-Money Laundering Specialists (CAMS Deutsch Version)
CAMS-KR - Certified Anti-Money Laundering Specialists (CAMS Korean Version)
CAMS-JP - Certified Anti-Money Laundering Specialists (CAMS日本語版)
CAMS7-JP - Certified Anti-Money Laundering Specialist (CAMS7 the 7th edition) (CAMS7日本語版)
CAMS-FCI - Advanced CAMS-Financial Crimes Investigations
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。