HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

HDI QQ0-301 問題集

QQ0-301

試験コード:QQ0-301

試験名称:HDI Service Desk Manager (SDM)

最近更新時間:2025-10-08

問題と解答:全198問

QQ0-301 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集QQ0-301 資格取得

質問 1:
Customers seem reluctant to engage with SLAs. What two arguments can you use to convince them to become involved?
(Choose 2)
A. SLAs will improve working relationships.
B. SLAs allow customers the opportunity to criticise IT.
C. IT can prioritise resources to address specific requirements.
D. IT can always deliver what customers want.
E. IT will become more streamlined.
正解:A,C

質問 2:
Which is the best tool for tracking the number of abandoned calls to the Service Desk?
(Choose 1)
A. Knowledgebase.
B. Automatic call distributor.
C. Incident log.
D. Call management system.
正解:B

質問 3:
What is a primary benefit of having security policies in a Service Desk?
(Choose 1)
A. Security policies ensure that customers cannot carry out illegal transactions.
B. Security policies allow the Service Desk to stay open later.
C. Security levels are agreed, measured and monitored.
D. Security policies limit Internet access for all of the companys employees.
正解:C

質問 4:
Which is a principal activity within security management?
(Choose 1)
A. Development of security plans to meet SLAs.
B. Re-setting passwords.
C. Development of skills to control system access.
D. Development of plans for secure access to configuration items.
正解:A

質問 5:
What is the best way that a Service Desk can provide value to the company?
(Choose 1)
A. A Service Desk can best provide value to the company by becoming business centric.
B. A Service Desk can best provide value to the company by overseeing change management.
C. A Service Desk can best provide value to the company by using self-service technology.
D. A Service Desk can best provide value to the company by implementing incident and problem management processes.
正解:A

質問 6:
What is an essential key performance indicator to ensure that IT Service Continuity Management is kept up to date?
(Choose 1)
A. Regular IT service continuity testing.
B. Regular inspection of the third party contractor process.
C. Clearly documented IT Service Continuity Management procedures.
D. Backup logs of key business data files.
正解:A

質問 7:
What is the most likely benefit of using IT asset management?
(Choose 1)
A. IT asset management allows you to determine the total cost of ownership for the Service Desk.
B. IT asset management minimises the impact that changes have on customers.
C. IT asset management improves the accuracy of the knowledgebase.
D. IT asset management protects the Service Desks assets in the event of a disaster.
正解:A

質問 8:
What are three purposes of a customer satisfaction survey?
(Choose 3)
A. Identify new services or products that customers indicate they require.
B. Find out what customers think of IT services.
C. Find out if the customers are talking to outsourcing companies.
D. Benchmark customer satisfaction.
E. Identify the quality of customer usage of IT Services.
正解:A,B,D

質問 9:
What is the key benefit of telephone support?
(Choose 1)
A. It minimises the need for desk side support.
B. It provides an effective barrier against emotions.
C. It tells you about the customers emotional state.
D. It is faster than self-service.
正解:C

弊社は無料HDI QQ0-301サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料QQ0-301サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのQQ0-301問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

QQ0-301試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にQQ0-301の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のQQ0-301問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のHDI QQ0-301をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHDI QQ0-301をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHDI QQ0-301を持っていることを保証します。

弊社のHDI QQ0-301を利用すれば試験に合格できます

弊社のHDI QQ0-301は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はQQ0-301問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

QQ0-301無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHDI QQ0-301を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のQQ0-301問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHDI QQ0-301を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

HDI Service Desk Manager (SDM) 認定 QQ0-301 試験問題:

1. One of the weaker members of your team has displayed a small but sustained improvement in performance. What would be the best way to encourage their continued improvement?
(Choose 1)

A) Ask your team leader to monitor their performance closely.
B) Reward them when they have displayed ongoing improvement for at least three months.
C) Compliment their improvement during their annual appraisal.
D) Recognise and reward their improvement promptly.


2. What is the best description of scheduling?
(Choose 1)

A) Determining the number of staff.
B) Determining the tasks undertaken by your staff.
C) Determining shift preferences of your staff.
D) Determining the most effective assignment of staff to meet SLA requirements.


3. What is one of the main benefits of implementing a problem management process?
(Choose 1)

A) A problem management process clarifies the required technical expertise for problem elimination.
B) A problem management process increases first contact resolutions.
C) A problem management process eliminates the need for a knowledgebase.
D) A problem management process minimises the impact of changes.


4. What delivery methods could you use to dynamically speed up first contact resolution and fix time?
(Choose 1)

A) SLA measurement tools.
B) Remote support tools.
C) IVR and CTI.
D) Customer satisfaction surveys.


5. What is the best criterion to use when deciding the type of support to provide to a customer?
(Choose 1)

A) Key performance indicators.
B) The customers authority level.
C) The incidents impact on the business.
D) The support resources available.


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: C

QQ0-301 関連試験
HD0-400 - HDI Qualified Customer Support Specialist
HD0-100 - Help Desk Analyst (HDA)
HD0-300 - Help Desk Manager
HD0-200 - HDI Qualified Help Desk Senior Analyst
QQ0-300 - HDI qulilfied help desk manager(hdm)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。