HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

EXIN EX0-001 問題集

EX0-001

試験コード:EX0-001

試験名称:ITIL Foundation (syllabus 2011)

最近更新時間:2026-09-22

問題と解答:全424問

EX0-001 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集EX0-001 資格取得

質問 1:
Which of the following combinations covers all the roles in Service Asset and Configuration Management?
A. Configuration Administrator/Librarian; Service Asset Manager; Configuration Manager; Configuration Analyst; Configuration control board; CMS/tools Administrator
B. Configuration Administrator/Librarian; Configuration Manager; Configuration Analyst; Configuration control board; CMS/tools Administrator; Financial Asset Manager
C. Configuration Manager; Configuration Analyst; CMS/tools Administrator; Librarian; Change Manager
D. Configuration Administrator/Librarian; Configuration Manager; Service Desk Manager; Configuration Analyst; CMS/tools Administrator
正解:A

質問 2:
In many organizations the role of Incident Manager is assigned to the Service Desk.
It is important that the Incident Manager is given the authority to:
A. Only manage Incidents effectively at the 3rd line
B. Manage Incidents effectively through 1st, 2nd and 3rd line
C. Only manage Incidents effectively through 1st and 2nd line
D. Only manage Incidents effectively through the 1st line
正解:B

質問 3:
What should a service always deliver to customers?
A. Applications
B. Resources
C. Value
D. Infrastructure
正解:C

質問 4:
Undertaking a gap analysis is a key activity within which part of the Deming Cycle for improving services and service management processes?
A. Act
B. Do
C. Check
D. Plan
正解:D

質問 5:
A process owner is responsible for which of the following?
1.Defining the process strategy
2.Assisting with process design
3.Improving the process
4.Performing all activities involved in a process
A. 2, 3 and 4 only
B. 1, 2 and 3 only
C. 1, 2 and 4 only
D. All of the above
正解:B

質問 6:
Which of the following availability management activities is/are considered to be proactive as opposed to reactive?
1.Monitoring system availability
2.Designing availability into a proposed solution
A. Both of the above
B. 2 only
C. 1 only
D. None of the above
正解:B

質問 7:
Which of the following is NOT a benefit of using public frameworks and standards?
A. They make collaboration between organizations easier by giving a common language
B. They are always free ensuring they can be implemented quickly
C. They are validated across a wide range of environments making them more robust
D. Knowledge of public frameworks is more likely to be widely distributed
正解:B

質問 8:
Which one of the following is the CORRECT set of steps for the continual service improvement approach?
A. Identify the required business outcomes; Plan how to achieve the outcomes; Implement the plan; Check the plan has been properly implemented; Improve the solution
B. Devise a strategy; Design the solution; Transition into production; Operate the solution; Continually improve
C. What is the vision?; Where are we now?; Where do we want to be?; How do we get there?; Did we get there?; How do we keep the momentum going?
D. Where do we want to be?; How do we get there?; How do we check we arrived?; How do we keep the momentum going?
正解:C

弊社は無料EXIN EX0-001サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料EX0-001サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのEX0-001問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

EX0-001試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のEXIN EX0-001をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたEXIN EX0-001をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のEXIN EX0-001を持っていることを保証します。

TopExamは君にEX0-001の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のEX0-001問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のEX0-001問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のEXIN EX0-001を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のEXIN EX0-001を利用すれば試験に合格できます

弊社のEXIN EX0-001は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はEX0-001問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

EX0-001無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のEXIN EX0-001を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

EXIN EX0-001 試験シラバストピック:

セクション目標
ITILサービスライフサイクル- サービスデザイン
  • 1. キャパシティ、可用性、継続性、セキュリティの各マネジメント
    • 2. サプライヤーマネジメント
      • 3. サービスカタログとSLAの設計
        - 継続的サービス改善(CSI)
        • 1. 7段階改善プロセス
          • 2. 指標とサービスの測定
            - サービス運用
            • 1. 要求実行
              • 2. イベントマネジメント
                • 3. インシデントマネジメント
                  • 4. 問題マネジメント
                    • 5. アクセスマネジメント
                      - サービス移行
                      • 1. サービスの妥当性確認とテスト
                        • 2. サービス資産および構成マネジメント
                          • 3. ナレッジマネジメント
                            • 4. リリースおよび展開マネジメント
                              • 5. 変更マネジメント
                                - サービス戦略
                                • 1. 価値の創出と需要マネジメント
                                  • 2. ITサービスの財務マネジメント
                                    実践としてのサービスマネジメント- 機能、プロセス、役割の概要
                                    - サービスと価値の概念

                                    EXIN ITIL Foundation (syllabus 2011) 認定 EX0-001 試験問題:

                                    問題 #1
                                    Which Function would provide staff to monitor events in an Operations Bridge?

                                    A. Service Desk
                                    B. Technical Management
                                    C. IT Operations Management
                                    D. Applications Management


                                    問題 #2
                                    Which of the following are within the scope of service asset and configuration management?
                                    1.Identification of configuration items (CIs)
                                    2.Recording relationships between CIs
                                    3.Recording and control of virtual CIs
                                    4.Approving finance for the purchase of software to support service asset and configuration management

                                    A. 1, 2 and 3 only
                                    B. 3 and 4 only
                                    C. 1, 2 and 4 only
                                    D. All of the above


                                    問題 #3
                                    Which of the following is an objective of business relationship management?

                                    A. To identify patterns of business activity
                                    B. To ensure high levels of customer satisfaction
                                    C. To ensure strategic plans for IT services exist
                                    D. To secure funding to manage the provision of services


                                    問題 #4
                                    Which process has the purpose to ensure that, by managing the risks which could seriously affect IT services, the IT service provider can always provide minimum agreed business-related service levels?

                                    A. Service catalog management
                                    B. IT service continuity management
                                    C. Financial management for IT services
                                    D. Change management


                                    問題 #5
                                    Which one of the following would NOT be defined as part of every process?

                                    A. Metrics
                                    B. Inputs and outputs
                                    C. Roles
                                    D. Functions


                                    解説:

                                    問題 #1
                                    正解: B
                                    問題 #2
                                    正解: A
                                    問題 #3
                                    正解: B
                                    問題 #4
                                    正解: B
                                    問題 #5
                                    正解: D

                                    EX0-001 関連試験
                                    ITILSC-SOA-JPN - ITIL Service Capability Service Offerings and Agreements (ITILSC-SOA日本語版)
                                    ITILFND - ITIL - Foundation
                                    ITILFND_V4 - ITIL 4 Foundation
                                    ITILFNDv4 - ITIL 4 Foundation
                                    ITILSC-SOA - ITIL Service Capability Service Offerings and Agreements
                                    連絡方法  
                                     [email protected] サポート

                                    試用版をダウンロード

                                    人気のベンダー
                                    Adobe
                                    Apple
                                    Avaya
                                    CheckPoint
                                    Citrix
                                    CIW
                                    CompTIA
                                    EC-COUNCIL
                                    EXIN
                                    FileMaker
                                    IBM
                                    Juniper
                                    Lotus
                                    Lpi
                                    Network Appliance
                                    OMG
                                    Oracle
                                    PMI
                                    SNIA
                                    Symantec
                                    VMware
                                    XML Master
                                    Zend-Technologies
                                    The Open Group
                                    H3C
                                    F5
                                    3COM
                                    BEA
                                    Dell
                                    ACI
                                    すべてのベンダー
                                    TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
                                     品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
                                     一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
                                     全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
                                     ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。